cocktail catering

Cocktail catering in Antwerpen| Verjaardagsfeest in AntwerpenCocktail catering in Antwerpen met een cocktailshaker in Antwerpen die op een enthousiaste manier populaire cocktails kan maken, mixen en shaken. Dat mag je verwachten van onze cocktailcatering in Antwerpen voor een vrolijke middag of avond. Cocktails shaken events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Een passievolle cocktail tasting in Antwerpen met lekkere gemixte dranken voegt iets toe aan je verjaardagsfeest, receptie, vrijgezellenfeest, evenement en meer.Waarom een cocktailcatering:
Tijdens je feest of ander evenement wordt je alles uit handen genomen. Jij en je gasten worden verwend met de heerlijkste cocktails. Je hoeft zelf geen drank of ijs in te kopen, geen drankjes in te schenken, fruit te snijden of op te ruimen. Je hoeft alleen maar te genieten; je kan zien hoe de cocktailshaker de verschillende cocktails bereidt en daarna is het tijd om ze gezellig met je gasten samen op te drinken en te proeven!Waarom een cocktailcatering bij Cocktails shaken events:
Cocktails shaken events heeft een bijzonder concept: al onze cocktails worden gemaakt met lokaal geproduceerde alcohol uit de Caribbean. Zo maakt u kennis met verschillende Caribische eilanden en hun lokale producten zoals likeur van Curacao, rum, vodka en whisky gemaakt met lokale producten uit Caribbean. Kortom: een unieke manier om de drankcultuur van de Caribische eilanden te leren kennen! Mis deze kans niet.
 
Compleet avondje uit
Je Caribische feest kan je nog verder aankleden met een workshop salsa dansen. Jullie genieten dan niet alleen van de cocktailcatering met de heerlijkste exotische cocktail recepten, maar ook van een sfeervolle salsaworkshop om de avond of middag in de juiste stemming te beginnen of af te sluiten.Onze cocktail catering kan worden verzorgd op onze vaste locatie in Antwerpen:

Via Via Antwerpen
Wolstraat 43
2000 Antwerpen


of op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de cocktailcatering houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je echt iets origineels, dan heeft Cocktails shaken events alles in huis om een spetterende cocktailcatering voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je cocktail catering in Antwerpen eventueel in combinatie met één van onze andere dans- of muziek workshops zoals salsa, djembé, country line dance en meer.....

Korte omschrijving cocktail catering
Kleurrijk – passievol – prikkelend – feest – exotisch


Het woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.Inhoud van de cocktailcatering
De cocktailshaker komt een uur voor aanvang van het feest om de cocktailcatering voor te bereiden. Alle benodigde materialen zoals glaswerk, ijs, dranken, sappen, fruit, garnituren, rietjes worden door de cocktailshaker meegenomen en klaargezet. De cocktailshaker maakt de cocktails op verzoek van de gasten die een keuze kunnen maken uit 10 verschillende soorten cocktails waarvan 3 alcoholvrij zijn.
Er zijn 4 verschillende cocktailcatering pakketten waar je uit kan kiezen:

 1. Mini cocktailcatering: gedurende 3 uur catering door een professionele cocktailshaker, waarbij er max. 75 cocktails in totaal gemaakt worden. Wanneer de 75 cocktails gemaakt zijn, dan wordt de organisator hierover ingelicht en indien gewenst kunnen er dan nog meer cocktails gemaakt worden op basis van nacalculatie.
 2. Super cocktailcatering: gedurende 3 uur catering door een professionele cocktailshaker, waarbij er max. 100 cocktails in totaal gemaakt worden. Wanneer de 100 cocktails gemaakt zijn, dan wordt de organisator hierover ingelicht en indien gewenst kunnen er dan nog meer cocktails gemaakt worden op basis van nacalculatie.
 3. Luxe cocktailcatering: gedurende 5 uur catering door een professionele cocktailshaker, waarbij er max. 200 cocktails in totaal gemaakt worden. Wanneer de 200 cocktails gemaakt zijn, dan wordt de organisator hierover ingelicht en indien gewenst kunnen er dan nog meer cocktails gemaakt worden op basis van nacalculatie.
 4. Offerte op maat:

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele cocktailshakers/cocktaildocenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene informatie over de cocktail catering:
Standaardduur: 180 minuten met max. 75 cocktails in totaal die worden gemaakt (Mini-Cocktail catering)
Aanvangstijd: naar keuze, afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: we komen naar je eigen locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de cocktail catering:Mini- cocktailcatering (3 uur)
Gedurende 3 uur catering door een professionele cocktailshaker, waarbij er max. 75 cocktails in totaal gemaakt worden. Wanneer de 75 cocktails gemaakt zijn, dan wordt de organisator hierover ingelicht en indien gewenst kunnen er dan nog meer cocktails gemaakt worden op basis van nacalculatie.

Super- cocktailcatering (3 uur)
Gedurende 3 uur catering door een professionele cocktailshaker, waarbij er max. 100 cocktails in totaal gemaakt worden. Wanneer de 100 cocktails gemaakt zijn, dan wordt de organisator hierover ingelicht en indien gewenst kunnen er dan nog meer cocktails gemaakt worden op basis van nacalculatie.

Luxe- cocktailcatering (5 uur)
Gedurende 5 uur catering door een professionele cocktailshaker, waarbij er max. 200 cocktails in totaal gemaakt worden. Wanneer de 200 cocktails gemaakt zijn, dan wordt de organisator hierover ingelicht en indien gewenst kunnen er dan nog meer cocktails gemaakt worden op basis van nacalculatie.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een cocktailcatering en daarna een workshop salsa).
Keuze uit: Afrikaanse dans, breakdance, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, cocktails mixen, cocktail mixen, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops
 

Prijsopbouw
Cocktails shaken events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een cocktailcatering:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktailcatering workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een cocktailcatering die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie IyeliT. +599(0)785-2966) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de cocktailcatering
Welk type cocktailcatering
De gewenste aanvangstijd
Het aantal gasten
De stad waar de cocktailcatering moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Unieke cocktailcatering landelijk op locatie:
Cocktails shaken events
heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een cocktailcatering wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een cocktail catering in Antwerpen, cocktail catering in Brussel, cocktail catering in Aalst, cocktail catering in Gent, cocktail catering in Sint-Niklaas, cocktail catering in Hasselt, cocktail catering in Brugge, cocktail catering in Oostende, cocktail catering in Leuven, cocktail catering in Tongeren, cocktail catering in Dendermonde, cocktail catering in Turnhout, cocktail catering in Kortrijk, cocktail catering in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend avond in Antwerpen of party in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!Een feest met zonnige muziek, een cocktailshaker die op een enthousiaste manier populaire cocktails demonstreert die jouw gasten kunnen proeven en/of zelf kunnen maken. Dat mag je verwachten van onze cocktailcatering voor een vrolijke middag of avond. Cocktails Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. De cocktails kunnen in overleg met jou worden samengesteld in kleur en smaak. Geef je feest een exotisch tintje met lekker gemixte dranken en kies voor cocktailcatering op je verjaardag, bruiloft, receptie, vrijgezellenfeest, evenement of  beurs en meer.

Met onze cocktail catering leer je met veel plezier binnen een uur of langer hoe cocktails worden gemaakt. Natuurlijk drink je ze daarna lekker op!

Onze cocktailcatering kan worden verzorgd in Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol enz., maar wil je de cocktailcatering houden op een jouzelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België als voor Nederland. Onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten vanaf Antwerpen.Wil je iets echt origineels, dan heeft Cocktails Events alles in huis om een spetterend feest voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collega’s te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om aan je cocktailparty de juiste invulling te geven. Dit geldt natuurlijk ook voor één van onze andere workshops zoals salsadansen enz. Al onze workshops zijn te combineren met een cocktailcatering.

Omschrijving cocktail catering
Kleurrijk – maken – shaken – mixen – feest - lekker

Het woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.

Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.

Inhoud van de cocktailcatering
Na de opbouw van 30 minuten neemt de coktailshaker de bestelling op van je gasten voor de gewenste en te maken cocktails. Eventueel kan er 2 dagen voorafgaand aan het evenement een bestelling van de gewenste cocktails worden doorgegeven per e-mail.  Daarnaast bieden wij de gasten de unieke kans om aan de hand van onze recepten  eigenhandig hun eigen cocktail(s) te maken.

Elk van onze cocktailshakers heeft zijn eigen opbouw en geeft zijn eigen draai aan het feest.

Algemene informatie over de cocktailcatering:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Cocktail catering
Aanvangstijd: naar keuze, afhankelijk van beschikbaarheid van docent
Locatie: we komen naar jouw locatie toe

Diverse mogelijkheden voor de cocktailcatering:
Mini- Cocktail catering [60 minuten]
Assortiment van 50 heerlijke cocktails voor jou en je gasten zoals: Mojito, Malibu Sunset, Tequila Sunrise, Green Eye, Virgin Mojito enz...

Super- Cocktailcatering [90 minuten]
Assortiment van 100 heerlijke cocktails voor jou en je gasten zoals: Mojito, Mojito Virgin, Caipirinha , Caipirinha Virgin, Ginafrica, Ginafrica Virgin, Malibu Sunset, Cocos Sunset Virgin, Tequila Sunrise,  Cosmopolitan.

Luxe- Cocktailcatering [120 minuten]
Assortiment van 150 heerlijke cocktails voor jou en je gasten zoals: Mojito, Mojito Virgin, Caipirinha , Dawa Africa, Ginafrica, Ginafrica Virgin, Malibu Sunset,  Tequila Sunrise,  Cosmopolitan,  Apple Tini.

Combinatie van cocktailcatering en workshops
Je kunt zowel voor als na de cocktailcatering een dansworkshop naar keuze volgen, zoals salsadansen, merengue, Afrikaanse dans, enz. of wat te denken van een workshop djembé spelen? In dat geval geven wij een korting van 10% op de workshop.

Aanvragen van een offerte voor Cocktail catering:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.
Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktail catering, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Persoonlijke Gegevens

Naam
-
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel telefoonnummer

Informatie over je evenement

Gewenste cocktail catering
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal deelnemers (min./max.)
Vragen/opmerkingen

Met alle deze infornatie kunnen we je binnen no time helpen. We streven er naar om binnen 5 werkdagen te reageren.

* Je contactformulier wordt gestuurd naar info@cocktails-shaken.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de cocktailshaker(s) voor de cocktail catering en de gewenste locatie mocht dat nodig zijn. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een cocktail catering die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T.+316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de cocktail catering
Het type cocktail catering
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden

 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel (Stichting Bayabi Foundation).
Tijdens de workshop ondersteun je zo op een sympathieke manier kinderen in Congo.
Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf / verwezenlijking van:
 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

en wat nog meer ontbreekt:
stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.

Cocktail catering in Brussel, Cocktail catering in Gent, Cocktail catering in Brugge, Cocktail catering in Bergen, Cocktail catering in Leuven, Cocktail catering in Mechelen, Cocktail catering in Aalst, Cocktail catering in Kortrijk, Cocktail catering in Hasselt, Cocktail catering in Sint-Niklaas, Cocktail catering in Oostende, Cocktail catering in Genk, Cocktail catering in Doornik, Cocktail catering in Turnhout, Cocktail catering in Geel, Cocktail catering in Roeselare, Cocktail catering in Moeskroen, Cocktail catering in Lokeren, Cocktail catering in Sint-Truiden, Cocktail catering in Herentals, Cocktail catering in Hoogstraten, Cocktail catering in Lier, Cocktail catering in Mechelen, Cocktail catering in Mortsel, Cocktail catering in Turnhout, Cocktail catering in Aartselaar, Cocktail catering in Antwerpen, Cocktail catering in Arendonk, Cocktail catering in Baarle-Hertog, Cocktail catering in Balen, Cocktail catering in Beerse, Cocktail catering in Berlaar, Cocktail catering in Boechout, Cocktail catering in Bonheiden, Cocktail catering in Boom, Cocktail catering in Bornem, Cocktail catering in Borsbeek, Cocktail catering in Brasschaat, Cocktail catering in Brecht, Cocktail catering in Dessel, Cocktail catering in Duffel, Cocktail catering in Edegem, Cocktail catering in Essen, Cocktail catering in Geel, Cocktail catering in Grobbendonk, Cocktail catering in Heist-op-den-Berg, Cocktail catering in Hemiksem, Cocktail catering in Herentals, Cocktail catering in Herenthout, Cocktail catering in Herselt, Cocktail catering in Hoogstraten, Cocktail catering in Hove, Cocktail catering in Hulshout, Cocktail catering in Kalmthout, Cocktail catering in Kapellen, Cocktail catering in Kasterlee, Cocktail catering in Kontich, Cocktail catering in Laakdal, Cocktail catering in Lier, Cocktail catering in Lille, Cocktail catering in Lint, Cocktail catering in Malle, Cocktail catering in Mechelen, Cocktail catering in Meerhout, Cocktail catering in Merksplas, Cocktail catering in Mol, Cocktail catering in Mortsel, Cocktail catering in Niel, Cocktail catering in Nijlen, Cocktail catering in Olen, Cocktail catering in Oud-Turnhout, Cocktail catering in Putte, Cocktail catering in Puurs, Cocktail catering in Ranst, Cocktail catering in Ravels, Cocktail catering in Retie, Cocktail catering in Rijkevorsel, Cocktail catering in Rumst, Cocktail catering in Schelle, Cocktail catering in Schilde, Cocktail catering in Schoten, Cocktail catering in Sint-Amands, Cocktail catering in Sint-Katelijne-Waver, Cocktail catering in Stabroek, Cocktail catering in Turnhout, Cocktail catering in Vorselaar, Cocktail catering in Vosselaar, Cocktail catering in Westerlo, Cocktail catering in Wijnegem, Cocktail catering in Willebroek, Cocktail catering in Wommelgem, Cocktail catering in Wuustwezel, Cocktail catering in Zandhoven, Cocktail catering in Zoersel, Cocktail catering in Zwijndrecht.

Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie