cocktail bootcamp

Altijd de droom gehad om een enthousiaste cocktailshaker te worden of om meer te leren over cocktails dan alleen het maken van een Cuba Libre of Mojito? Dat kan je verwachten van onze cocktailbootcamp. Met Cocktails Events wordt het een onvergetelijk leermoment, met het leren van maken, mixen, shaken, enz..... Verrijk een verjaardagsfeest, tuinfeest, receptie, vrijgezellenfeest, vriendendag en meer met het zelf maken/shaken/mixen van cocktails voor je gasten.

Met onze cocktailbootcamp bieden wij je de gelegenheid om met veel plezier binnen 4 uur of langer zelfstandig cocktails te leren shaken/maken/mixen en meer.... Cocktails Events is dé specialist voor non-alcoholische cocktails en dat komt dan ook ruim aan bod tijdens onze cocktailbootcamp.

Onze cocktailbootcamp kan worden verzorgd op locaties waarmee we vaste samenwerkingsverbanden hebben in: Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol enz., maar wil je de bootcamp cocktails shaken houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België  als voor Nederland. Onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten vanaf Antwerpen.Wil je echt iets origineels leren, dan heeft Cocktails Events alles in huis om je alle ins en outs te leren over de cocktails. Na deze Cocktailcursus kun je zelfstandig  voor je vrienden, familie, collega’s of kennissen lekkere cocktails maken/shaken/mixen zonder onze hulp. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een goede cocktailshaker te worden.

Omschrijving cocktail bootcamp
Kleurrijk – maken – shaken – mixen – feest - lekker

Het woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.

Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.

Inhoud van de cocktailbootcamp

Elk van onze cocktailshakers heeft zijn eigen opbouw en geeft zijn eigen draai aan het feest.

Algemene cocktail bootcamp informatie:
Standaardduur: 120 minuten, Mini-Cocktail bootcamp
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken in:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol enz.

Diverse mogelijkheden voor de cocktails bootcamps:
Mini- Cocktail bootcamp [120 minuten]
In 2 uur tijd leren we de basis van cocktail shaken en maken we eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Malibu sunset, Sex on the beach, Tequila sunrise, Green eye en meer......

Super- Cocktailbootcamp [180 minuten]
In 3 uur tijd leren we de basis van cocktail shaken en maken we eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Malibu sunset, Sex on the beach, Tequila sunrise, Green eye, Harvey wallbanger, Blue hawaii en meer......

Luxe- Cocktailbootcamp [240 minuten]
In 4 uur tijd leren we de basis van cocktail shaken en maken we eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Malibu sunset, Sex on the beach, Tequila sunrise, Green eye, Harvey wallbanger, Blue hawaii, Batida maracuja, Storm at sea en meer......

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol enz. Wekelijks komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.
 
Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw
Prijs
Cocktails Events hanteert voor alle cursus dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 5 personen: starttarief
-Groep van 5-10 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 10 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor Cocktail bootcamp:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.
Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktail bootcamp, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Persoonlijke Gegevens

Naam
-
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel telefoonnummer

Informatie over je evenement

Gewenste cocktail bootcamp
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal deelnemers (min./max.)
Vragen/opmerkingen

Met alle deze infornatie kunnen we je binnen no time helpen. We streven er naar om binnen 5 werkdagen te reageren.

* Je contactformulier wordt gestuurd naar info@cocktails-shaken.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de cocktailshaker(s) voor de cocktail bootcamp en de gewenste locatie mocht dat nodig zijn. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een cocktail bootcamp die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T.+316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de cocktail bootcamp
Het type cocktail bootcamp
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden

 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel (Stichting Bayabi Foundation).
Tijdens de workshop ondersteun je zo op een sympathieke manier kinderen in Congo.
Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf / verwezenlijking van:
 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

en wat nog meer ontbreekt:
stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.

Cocktail bootcamp in Brussel, Cocktail bootcamp in Gent, Cocktail bootcamp in Brugge, Cocktail bootcamp in Bergen, Cocktail bootcamp in Leuven, Cocktail bootcamp in Mechelen, Cocktail bootcamp in Aalst, Cocktail bootcamp in Kortrijk, Cocktail bootcamp in Hasselt, Cocktail bootcamp in Sint-Niklaas, Cocktail bootcamp in Oostende, Cocktail bootcamp in Genk, Cocktail bootcamp in Doornik, Cocktail bootcamp in Turnhout, Cocktail bootcamp in Geel, Cocktail bootcamp in Roeselare, Cocktail bootcamp in Moeskroen, Cocktail bootcamp in Lokeren, Cocktail bootcamp in Sint-Truiden, Cocktail bootcamp in Herentals, Cocktail bootcamp in Hoogstraten, Cocktail bootcamp in Lier, Cocktail bootcamp in Mechelen, Cocktail bootcamp in Mortsel, Cocktail bootcamp in Turnhout, Cocktail bootcamp in Aartselaar, Cocktail bootcamp in Antwerpen, Cocktail bootcamp in Arendonk, Cocktail bootcamp in Baarle-Hertog, Cocktail bootcamp in Balen, Cocktail bootcamp in Beerse, Cocktail bootcamp in Berlaar, Cocktail bootcamp in Boechout, Cocktail bootcamp in Bonheiden, Cocktail bootcamp in Boom, Cocktail bootcamp in Bornem, Cocktail bootcamp in Borsbeek, Cocktail bootcamp in Brasschaat, Cocktail bootcamp in Brecht, Cocktail bootcamp in Dessel, Cocktail bootcamp in Duffel, Cocktail bootcamp in Edegem, Cocktail bootcamp in Essen, Cocktail bootcamp in Geel, Cocktail bootcamp in Grobbendonk, Cocktail bootcamp in Heist-op-den-Berg, Cocktail bootcamp in Hemiksem, Cocktail bootcamp in Herentals, Cocktail bootcamp in Herenthout, Cocktail bootcamp in Herselt, Cocktail bootcamp in Hoogstraten, Cocktail bootcamp in Hove, Cocktail bootcamp in Hulshout, Cocktail bootcamp in Kalmthout, Cocktail bootcamp in Kapellen, Cocktail bootcamp in Kasterlee, Cocktail bootcamp in Kontich, Cocktail bootcamp in Laakdal, Cocktail bootcamp in Lier, Cocktail bootcamp in Lille, Cocktail bootcamp in Lint, Cocktail bootcamp in Malle, Cocktail bootcamp in Mechelen, Cocktail bootcamp in Meerhout, Cocktail bootcamp in Merksplas, Cocktail bootcamp in Mol, Cocktail bootcamp in Mortsel, Cocktail bootcamp in Niel, Cocktail bootcamp in Nijlen, Cocktail bootcamp in Olen, Cocktail bootcamp in Oud-Turnhout, Cocktail bootcamp in Putte, Cocktail bootcamp in Puurs, Cocktail bootcamp in Ranst, Cocktail bootcamp in Ravels, Cocktail bootcamp in Retie, Cocktail bootcamp in Rijkevorsel, Cocktail bootcamp in Rumst, Cocktail bootcamp in Schelle, Cocktail bootcamp in Schilde, Cocktail bootcamp in Schoten, Cocktail bootcamp in Sint-Amands, Cocktail bootcamp in Sint-Katelijne-Waver, Cocktail bootcamp in Stabroek, Cocktail bootcamp in Turnhout, Cocktail bootcamp in Vorselaar, Cocktail bootcamp in Vosselaar, Cocktail bootcamp in Westerlo, Cocktail bootcamp in Wijnegem, Cocktail bootcamp in Willebroek, Cocktail bootcamp in Wommelgem, Cocktail bootcamp in Wuustwezel, Cocktail bootcamp in Zandhoven, Cocktail bootcamp in Zoersel, Cocktail bootcamp in Zwijndrecht.

Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie