Afrikaanse dansshow

Cocktail Events werk samen met La Compagnie Bina Africa een jong en dynamisch Afrikaans dansgezelschap dat exclusieve, internationale acts op de planken brengt. Ze zijn gespecialiseerd in bijzondere Afrikaanse optredens die geschikt zijn voor elk evenement. Zij hebben daarbij geen voorkeur voor kleine, grote of mega evenementen. Onze Afrikaansedans optredens die geschikt zijn voor festivals en alle andere denkbare evenementen, zowel binnen als buiten. Ze doen het allemaal en alles met evenveel plezier!

Zoek je een dansgezelschap dat een geweldige Afrikaanse dansshow met live muziek neerzet of heb je liever een Afrikaanse band die, indien gewenst, ook mobiel is en zich dus al spelende kan verplaatsen: La Compagnie Bina Africa draait er haar hand niet voor om. Hun optredens zijn altijd energiek, swingend, krachtig en exclusief, kortom: een blijvende herinnering.Afrikaanse ''Makasi'' dansshow met live percussie
La Compagnie Bina Africa laat sinds acht jaar een breed westers publiek een kijkje nemen in de keuken van de Afrikaanse cultuur door middel van de passionele en creatieve show ''Makasi''.''Makasi'' is het Congolese woord voor kracht en energie en dat wordt op sublieme wijze vertaald in deze spetterende dans- en percussieshow. De Afrikaanse dans is immens populair en onze artiesten rusten niet voordat het publiek deze opzwepende show ondersteunt.Je wordt meegenomen op ontdekkingsreis door Afrika. Mede door het gebruik van exclusieve Afrikaanse attributen en warme, kleurrijke Afrikaanse kostuums kan je onmogelijk om het "Afrikaanse gevoel" heen.De "Makasi" show is zo opgezet, dat het aantal artiesten naar wens en budget kan worden samengesteld. Het minimale aantal artiesten voor festivals en andere evenementen, zowel binnen als buiten, bestaat uit 5 personen, waarvan 2 Afrikaanse dansers en 3 Afrikaanse percussionisten (Djembe spelers). De show wordt energieker en krijgt meer "body" naarmate het aantal artiesten toeneemt. Je kunt de show uitbreiden tot maximaal 25 Afrikaanse artiesten.

Waarom "Makasi show"? 
Je kunt de ''Makasi show'' inzetten als een warm welkom of een indrukwekkende afsluiting  voor een congres, seminar, productpresentatie, bedrijfsfeest, afscheid van een collega, viering van het zoveel jarige bestaan, enz.

Indien gewenst kan de show uitgebreid worden met een vuurspuwact.

Wil je iets echt origineels, dan heeft La Compagnie Bina Africa alles in huis om een spetterende Afrikaanse show voor je bezoekers te verzorgen. Doe het eens anders dan anders!

Alle voordelen op een rijtje
 • Met onze acht jaar ervaring in de entertainment wereld hebben we een team dat klaar staat om een spetterende show of optreden te verzorgen.
 • Professionele dansers en muzikanten van een absoluut topniveau
 • Prachtige, originele Afrikaanse kostuums in een mix van traditioneel en modern
 • Sfeervol Afrikaans decor voor de "Makasi show"
 • Onze geluidstechnicus  zorgt voor de nodige microfoons en speakers voor een optimaal geluid

Doorgaans wordt de show en het optreden van de band gelijkvloers opgevoerd; bij een groot publiek echter zorgen wij voor een podium voor de muzikanten en indien nodig, eveneens voor de dansers.

Kosten
La Compagnie Bina Africa vraagt een vast bedrag per artiest, per uur, afhankelijk van de grootte van het te verwachten publiek. Het bedrag is exclusief BTW, reis- en transportkosten en management fee.

Offerte aanvragen
Gebruik het contactformulier hieronder om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij je om het onderwerp show of band, je naam, de bedrijfsnaam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Persoonlijke Gegevens

Naam
Bedrijfsnaam
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel telefoonnummer

Informatie over je evenement

Gewenste show
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal artiesten (min./max.)
Vragen/opmerkingen

Met alle deze infornatie kunnen we je binnen no time helpen. We streven er naar om binnen 5 werkdagen te reageren.

* Je contactformulier wordt gestuurd naar info@cocktails-shaken.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de artiest(en) voor de show(s) en de gewenste locatie. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een show die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T.+316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Het type show
De gewenste aanvangstijd
Het aantal artiesten
De stad waar de show moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal artiesten
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal artiesten na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra artiesten kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen of programma te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je show ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel (Stichting Bayabi Foundation).
Tijdens de workshop ondersteun je zo op een sympathieke manier kinderen in Congo.
Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf / verwezenlijking van:
 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

en wat nog meer ontbreekt:
stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie