buikdans workshop

Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, een verjaardag, voor school of iets anders; laat Cocktail Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Cocktail Events laat deze in vervulling  gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop buikdans?

Natuurlijk leer je hoe de buikdans gedanst moet worden, maar onze buikdans initiatie is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze buikdansworkshop kan worden gegeven in o.a. Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol maar wil je de workshop houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België als voor Nederland. Onze prijzen zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief reiskosten vanaf Antwerpen.Wil je echt iets origineels, dan heeft Cocktail Events alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je collega's, vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop buikdans of voor één van onze andere workshops. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Buikdans

Dans met je lichaamsdelen onafhankelijk van elkaar!

Oorsprong en achtergrond
Wie aan oosterse dans denkt, denkt aan buikdansen! In het Midden-Oosten is een dans die niet alleen door vrouwen maar ook door mannen wordt gedanst. Vijfduizend jaar geleden werden deze dansen al beoefend in het oude Egypte. Eerst werd er alleen bij gezongen en met de handen geklapt, later kwamen er meer instrumenten bij, zoals trommels en fluiten. Van origine waren deze oosterse dansen religieuze tempeldansen. Later verloren ze hun religieuze connectie en werden ze vooral gebruikt om feesten op te vrolijken. Ook waren er in iedere harem buikdanseressen. Deze vrouwen dansten naakt, met alleen een heupgordel met houten kralen.
Buikdansen is een isolatiedans: het is een dans die bestaat uit het onafhankelijk bewegen van lichaamsdelen. Je hoofd beweegt los van je schouders, en je heupen afgezonderd van je bovenlijf. Bij ons in het Westen is de Egyptische stijl het bekendst. Het Arabische woord voor buikdans is ‘raqs sharki’ en is verdeeld in drie groepen: de sha’abi, de baladi en de klassieke dans. De basisheupbewegingen lijken op elkaar en improvisatie is altijd een belangrijk onderdeel. De buikdanseressen worden begeleid door muzikanten met fluiten, trommels en luiten, en dragen prachtige kostuums met flonkerende pailletten en parelkettingen.

Inhoud van de workshop
Net als bij alle workshops dans beginnen we ook hier met eenvoudige basispassen. Er wordt gedanst op onvervalste orientalmuziek en aan het einde van de workshop kan iedereen op een buikdansfeest letterlijk “uit de voeten”.

Nog even alle voordelen op een rijtje
Professionele buikdansdocenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van deelnemers van verschillende dansniveau’s
Buikdans workshop mogelijk met of zonder diner, exclusief zaalhuur
Op één locatie workshop buikdans in combinatie met diner; gezelliger, makkelijker en eenvoudiger met parkeren
Programmasamenstelling voor bijna elk budget

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, mini- buikdans workshop, verlenging per 30 minuten
Aanvangstijd: naar keuze, onder voorbehoud van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of bij één van de locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in: Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol enz.

Diverse mogelijkheden voor de buikdans workshop:
Mini- buikdans dansworkshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- buikdans workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- buikdansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere workshops te volgen. In geval van aaneensluitende workshops geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in:
BUIKDANS_WS
Buikdans workshop in Antwerpen, Buikdans workshop in Brussel, Buikdans workshop in Gent, Buikdans workshop in Brugge, Buikdans workshop in Leuven, Buikdans workshop in Mechelen, Buikdans workshop in Aalst, Buikdans workshop in Kortrijk, Buikdans workshop in Hasselt, Buikdans workshop in Lochristi, Buikdans workshop in Mol enz. Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Indien in de plaats van jouw voorkeur we geen beschikking hebben over een locatie, zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.
Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen door de prijs per persoon!

Prijs besloten workshops
Cocktail Events hanteert voor alle besloten workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag
Onze tarieven zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief reiskosten vanaf Antwerpen.

Korting
Bij afname van 2 aaneensluitende workshops hanteren wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop

Aanvragen van een offerte voor een workshop:

Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan deze pagina zo volledig mogelijk in te vullen met alle op dit moment bekende informatie.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Persoonlijke Gegevens

Naam
-
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel telefoonnummer

Informatie over je evenement

Gewenste workshop
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal deelnemers (min./max.)
Vragen/opmerkingen

Met alle deze infornatie kunnen we je binnen no time helpen. We streven er naar om binnen 5 werkdagen te reageren.

* Je contactformulier wordt gestuurd naar info@cocktails-shaken.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T.+316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Het type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel (Stichting Bayabi Foundation).
Tijdens de workshop ondersteun je zo op een sympathieke manier kinderen in Congo.
Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf / verwezenlijking van:
 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

en wat nog meer ontbreekt:
stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.

Buikdans workshop in Brussel, Buikdans workshop in Gent, Buikdans workshop in Brugge, Buikdans workshop in Bergen, Buikdans workshop in Leuven, Buikdans workshop in Mechelen, Buikdans workshop in Aalst, Buikdans workshop in Kortrijk, Buikdans workshop in Hasselt, Buikdans workshop in Sint-Niklaas, Buikdans workshop in Oostende, Buikdans workshop in Genk, Buikdans workshop in Doornik, Buikdans workshop in Turnhout, Buikdans workshop in Geel, Buikdans workshop in Roeselare, Buikdans workshop in Moeskroen, Buikdans workshop in Lokeren, Buikdans workshop in Sint-Truiden, Buikdans workshop in Herentals, Buikdans workshop in Hoogstraten, Buikdans workshop in Lier, Buikdans workshop in Mechelen, Buikdans workshop in Mortsel, Buikdans workshop in Turnhout, Buikdans workshop in Aartselaar, Buikdans workshop in Antwerpen, Buikdans workshop in Arendonk, Buikdans workshop in Baarle-Hertog, Buikdans workshop in Balen, Buikdans workshop in Beerse, Buikdans workshop in Berlaar, Buikdans workshop in Boechout, Buikdans workshop in Bonheiden, Buikdans workshop in Boom, Buikdans workshop in Bornem, Buikdans workshop in Borsbeek, Buikdans workshop in Brasschaat, Buikdans workshop in Brecht, Buikdans workshop in Dessel, Buikdans workshop in Duffel, Buikdans workshop in Edegem, Buikdans workshop in Essen, Buikdans workshop in Geel, Buikdans workshop in Grobbendonk, Buikdans workshop in Heist-op-den-Berg, Buikdans workshop in Hemiksem, Buikdans workshop in Herentals, Buikdans workshop in Herenthout, Buikdans workshop in Herselt, Buikdans workshop in Hoogstraten, Buikdans workshop in Hove, Buikdans workshop in Hulshout, Buikdans workshop in Kalmthout, Buikdans workshop in Kapellen, Buikdans workshop in Kasterlee, Buikdans workshop in Kontich, Buikdans workshop in Laakdal, Buikdans workshop in Lier, Buikdans workshop in Lille, Buikdans workshop in Lint, Buikdans workshop in Malle, Buikdans workshop in Mechelen, Buikdans workshop in Meerhout, Buikdans workshop in Merksplas, Buikdans workshop in Mol, Buikdans workshop in Mortsel, Buikdans workshop in Niel, Buikdans workshop in Nijlen, Buikdans workshop in Olen, Buikdans workshop in Oud-Turnhout, Buikdans workshop in Putte, Buikdans workshop in Puurs, Buikdans workshop in Ranst, Buikdans workshop in Ravels, Buikdans workshop in Retie, Buikdans workshop in Rijkevorsel, Buikdans workshop in Rumst, Buikdans workshop in Schelle, Buikdans workshop in Schilde, Buikdans workshop in Schoten, Buikdans workshop in Sint-Amands, Buikdans workshop in Sint-Katelijne-Waver, Buikdans workshop in Stabroek, Buikdans workshop in Turnhout, Buikdans workshop in Vorselaar, Buikdans workshop in Vosselaar, Buikdans workshop in Westerlo, Buikdans workshop in Wijnegem, Buikdans workshop in Willebroek, Buikdans workshop in Wommelgem, Buikdans workshop in Wuustwezel, Buikdans workshop in Zandhoven, Buikdans workshop in Zoersel, Buikdans workshop in Zwijndrecht.

workshop cocktail in Brussel, workshop cocktail in Gent, workshop cocktail in Brugge, workshop cocktail in Leuven, workshop cocktail in Mechelen, workshop cocktail in Aalst, workshop cocktail in Kortrijk, workshop cocktail in Hasselt, workshop cocktail in Sint-Niklaas, workshop cocktail in Oostende, workshop cocktail in Genk, workshop cocktail in Doornik, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Roeselare, workshop cocktail in Moeskroen, workshop cocktail in Lokeren, workshop cocktail in Sint-Truiden, workshop cocktail in Aartselaar, workshop cocktail in Antwerpen, workshop cocktail in Arendonk, workshop cocktail in Baarle-Hertog, workshop cocktail in Balen, workshop cocktail in Beerse, workshop cocktail in Berlaar, workshop cocktail in Boechout, workshop cocktail in Bonheiden, workshop cocktail in Boom, workshop cocktail in Bornem, workshop cocktail in Borsbeek, workshop cocktail in Brasschaat, workshop cocktail in Brecht, workshop cocktail in Dessel, workshop cocktail in Duffel, workshop cocktail in Edegem, workshop cocktail in Essen, workshop cocktail in Geel, workshop cocktail in Grobbendonk, workshop cocktail in Heist-op-den-Berg, workshop cocktail in Hemiksem, workshop cocktail in Herentals, workshop cocktail in Herenthout, workshop cocktail in Herselt, workshop cocktail in Hoogstraten, workshop cocktail in Hove, workshop cocktail in Hulshout, workshop cocktail in Kalmthout, workshop cocktail in Kapellen, workshop cocktail in Kasterlee, workshop cocktail in Kontich, workshop cocktail in Laakdal, workshop cocktail in Lier, workshop cocktail in Lille, workshop cocktail in Lint, workshop cocktail in Malle, workshop cocktail in Mechelen, workshop cocktail in Meerhout, workshop cocktail in Merksplas, workshop cocktail in Mol, workshop cocktail in Mortsel, workshop cocktail in Niel, workshop cocktail in Nijlen, workshop cocktail in Olen, workshop cocktail in Oud-Turnhout, workshop cocktail in Putte, workshop cocktail in Puurs, workshop cocktail in Ranst, workshop cocktail in Ravels, workshop cocktail in Retie, workshop cocktail in Rijkevorsel, workshop cocktail in Rumst, workshop cocktail in Schelle, workshop cocktail in Schilde, workshop cocktail in Schoten, workshop cocktail in Sint-Amands, workshop cocktail in Sint-Katelijne-Waver, workshop cocktail in Stabroek, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Vorselaar, workshop cocktail in Vosselaar, workshop cocktail in Westerlo, workshop cocktail in Wijnegem, workshop cocktail in Willebroek, workshop cocktail in Wommelgem, workshop cocktail in Wuustwezel, workshop cocktail in Zandhoven, workshop cocktail in Zoersel, workshop cocktail in Zwijndrecht.