SpetterendeVrijgezellenfeesten

Elk vrijgezellenfeest hoort uniek en heel bijzonder te zijn Een feest om nooit te vergeten! Uiteraard met zeer speciale aandacht voor de vrijgezel in kwestie. Met onze 6-jarige ervaring in het organiseren van leuke vrijgezellenfeesten geven wij garantie op een geslaagd feest met onze 15 verschillende workshops die gecombineerd kunnen worden met een diner bij de locaties waarmee wij samenwerkingverbanden hebben. Desgewenst en heel leuk voor de vrijgezel, sluiten we de avond af met een erotisch tintje in de vorm van een striptease act (m/v). Zo is je vrijgezellenavond helemaal compleet.

Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Laat Cocktail Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Cocktail Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele dansworkshops, muziekworkshops, cocktails make workshop of cocktails shaken workshop ?

Onze workshops kan worden gegeven in o.a. Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol en Turnhout maar wil je de workshop houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België als voor Nederland.Wil je echt iets origineels, dan heeft Cocktail Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenavond voor jou, je vrienden, familie ,kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je vrijgezellenfeest. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Keuze uit 15 verschillende workshops
Cocktail Events heeft als doel het verzorgen van workshops met een hoog entertainmentgehalte. Tijdens onze workshops brengen wij de deelnemers graag de beginselen bij van de workshop van hun keuze met altijd als einddoel: het bevredigende gevoel iets nieuws te hebben geleerd, maar vooral een onvergetelijke ervaring te hebben opgedaan.

Dans workshops
Keuze uit: Afrikaanse dans, Braziliaanse dans Axé, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, country line dance, limbo dance, merengue, paaldansen, reggaeton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease danceCocktail Events verzorgt een groot aantal dansworkshops, waarbij het onbelangrijk is of het dansen in je bloed zit of dat je zeker weet dat jij de enige bent die het nooit onder de knie zal krijgen. Voor ons is het een uitdaging om iedereen in beweging te krijgen en het gaat er helemaal niet om of je goed of slecht kunt dansen; het gaat om het plezier dat je beleeft tijdens de workshop. Ons streven is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Muziek workshopPercussie workshop(djembe)
Trommelen lijkt zo gemakkelijk maar dat is het niet! Tijdens onze workshop djembe wordt er hard gewerkt aan het maken van een ritmisch muziekstuk. We beginnen met eenvoudige ritmes, die gaandeweg de workshop steeds moeilijker worden. Dat dit tot grote hilariteit kan leiden hoeven we vast niet uit te leggen! Geloof het of niet, maar aan het eind van de workshop bewijst jullie ritmisch samenspel dat je heel wat opgestoken hebt.

Cocktail workshopsBij de cocktailworkshops (cocktails maken workshop/cocktails shaken workshop) krijg je echt waar voor je geld. Letterlijk, want het is natuurlijk wel de bedoeling dat jij je eigen cocktail en die van de anderen aan een proefinspectie onderwerpt. Daarnaast leer je iets nieuws, iets spectaculairs waarmee je in de toekomst je gasten aangenaam kunt verassen. Voortaan op jouw feestje niet meer alleen “een wijntje of biertje”, maar heerlijke, zelfgemaakte cocktails, ook alcoholvrije cocktails(virgin cocktails).

Erotische vrijgezellenfeesten
Een erotisch vrijgezellenfeest organiseren met Cocktail Events is dè garantie op een leuk samenzijn. Met Cocktail Events ben je op een ontspannen manier gezamenlijk bezig met je vrienden of familie. Probeer eens iets origineels! We hebben arrangementen die variëren van 3 tot 5 uur. Samen met jou maken we een leuk programma.

We hebben geen specifieke voorkeur voor kleine- of mega erotische vrijgezellenfeesten. Waar wij naar streven is het bieden van een erotisch evenement waar onze klanten met tevredenheid en plezier op terug kijken. Je kunt ons inhuren voor het verzorgen van een compleet erotisch evenement waarbij wij je alle organisatie uit handen nemen. Denk daarbij aan:

 • erotische striptease act
 • erotische show / erotische act
 • topless bediening/playboy's
 • erotische workshops (striptease dance, Reggeaton of erotisch paaldansen)
 • erotisch diner
 • erotische catering
 • erotische optreden

  Wil je slechts een onderdeel van het bovenstaande aanbod dan verlenen wij daar ook graag onze medewerking aan. Bijvoorbeeld:

  Ladies erotic vrijgezellenfeesten
  • Erotic Ladies Night Party
  • Ladies Soft Erotic Party
  • Ladies Heavy Erotic Party
  • Ladies Hardcore Erotic Party
  • Ladies Luxe Erotic Party  Men erotic vrijgezellenfeesten
  • Erotic Men Night Party
  • Men Soft Erotic Party
  • Men Heavy Erotic Party
  • Men Hardcore Erotic Party
  • Men Luxe Erotic Party  Nog even alle voordelen op een rijtje
  Professionele docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van deelnemers van verschillende dans- en muziekniveaus
  workshop mogelijk met of zonder diner, exclusief zaalhuur
  Op één locatie workshop in combinatie met diner; gezelliger, makkelijker en eenvoudiger met parkeren
  Programmasamenstelling voor bijna elk budget

  Workshop met eventueel een heerlijk diner naar keuze
  Het vrijgezellenfeest maak je helemaal compleet als je de workshop afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

  Mediterraans Tapas diner
  Afrikaans diner
  Oosters diner
  Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

  Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen gebruik van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

  Algemene workshop informatie:
  Standaardduur: 60 minuten, mini- workshop, verlenging per 30 minuten
  Aanvangstijd: naar keuze, onder voorbehoud van beschikbaarheid van docent en locatie
  Locatie: bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of bij één van de locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in: Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol en Turnhout.

  Combinatie van diverse workshops
  Het is altijd mogelijk om meerdere workshops te volgen. In geval van aaneensluitende workshops geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

  Locaties
  We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in:
  Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol en Turnhout. Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

  Indien we in de plaats van jouw voorkeur niet de beschikking hebben over een locatie, zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.
  Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

  Prijsopbouw en kortingen
  Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen door

  Prijs besloten workshops
  Cocktail Events hanteert voor alle besloten workshops dezelfde prijsopbouw:
  Groep tot 10 personen: starttarief
  Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
  Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

  Korting
  Bij afname van 2 aaneensluitende workshops hanteren wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop
  Keuze uit Vrijgezellenfeesten:
  Workshop Afrikaanse dans, Workshop Braziliaanse dans Axé, Workshop Bollywood dance, Workshop Buikdans, Workshop Cocktails shaken, Workshop Country line dance, Workshop Djembe, Workshop Limbo dance, Workshop Merengue, Workshop Paaldansen, Workshop Reggaeton, Workshop Salsa, Workshop Samba dance, Workshop Streetdance, Workshop Striptease dance.

  Standaard procedure
  Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een e-mail terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

  Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

  Last Minute
  De aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:
  De gewenste datum van de workshop
  Het type workshop
  De gewenste aanvangstijd
  Het aantal deelnemers
  De stad waar de workshop moet plaatsvinden
  Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
  Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel (Stichting Bayabi Foundation).
Tijdens de workshop ondersteun je zo op een sympathieke manier kinderen in Congo.
Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf/ verwezenlijking van:

Schoolbanken
Schooldaken
Schoolborden
Sport op school
Varkensfokkerij
Schoolmateriaal
en wat nog meer ontbreekt:

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.

Vrijgezellenfeest in Brussel, Vrijgezellenfeest in Gent, Vrijgezellenfeest in Brugge, Vrijgezellenfeest in Bergen, Vrijgezellenfeest in Leuven, Vrijgezellenfeest in Mechelen, Vrijgezellenfeest in Aalst, Vrijgezellenfeest in Kortrijk, Vrijgezellenfeest in Hasselt, Vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, Vrijgezellenfeest in Oostende, Vrijgezellenfeest in Genk, Vrijgezellenfeest in Doornik, Vrijgezellenfeest in Turnhout, Vrijgezellenfeest in Geel, Vrijgezellenfeest in Roeselare, Vrijgezellenfeest in Moeskroen, Vrijgezellenfeest in Lokeren, Vrijgezellenfeest in Sint-Truiden, Vrijgezellenfeest in Herentals, Vrijgezellenfeest in Hoogstraten, Vrijgezellenfeest in Lier, Vrijgezellenfeest in Mechelen, Vrijgezellenfeest in Mortsel, Vrijgezellenfeest in Turnhout, Vrijgezellenfeest in Aartselaar, Vrijgezellenfeest in Antwerpen, Vrijgezellenfeest in Arendonk, Vrijgezellenfeest in Baarle-Hertog, Vrijgezellenfeest in Balen, Vrijgezellenfeest in Beerse, Vrijgezellenfeest in Berlaar, Vrijgezellenfeest in Boechout, Vrijgezellenfeest in Bonheiden, Vrijgezellenfeest in Boom, Vrijgezellenfeest in Bornem, Vrijgezellenfeest in Borsbeek, Vrijgezellenfeest in Brasschaat, Vrijgezellenfeest in Brecht, Vrijgezellenfeest in Dessel, Vrijgezellenfeest in Duffel, Vrijgezellenfeest in Edegem, Vrijgezellenfeest in Essen, Vrijgezellenfeest in Geel, Vrijgezellenfeest in Grobbendonk, Vrijgezellenfeest in Heist-op-den-Berg, Vrijgezellenfeest in Hemiksem, Vrijgezellenfeest in Herentals, Vrijgezellenfeest in Herenthout, Vrijgezellenfeest in Herselt, Vrijgezellenfeest in Hoogstraten, Vrijgezellenfeest in Hove, Vrijgezellenfeest in Hulshout, Vrijgezellenfeest in Kalmthout, Vrijgezellenfeest in Kapellen, Vrijgezellenfeest in Kasterlee, Vrijgezellenfeest in Kontich, Vrijgezellenfeest in Laakdal, Vrijgezellenfeest in Lier, Vrijgezellenfeest in Lille, Vrijgezellenfeest in Lint, Vrijgezellenfeest in Malle, Vrijgezellenfeest in Mechelen, Vrijgezellenfeest in Meerhout, Vrijgezellenfeest in Merksplas, Vrijgezellenfeest in Mol, Vrijgezellenfeest in Mortsel, Vrijgezellenfeest in Niel, Vrijgezellenfeest in Nijlen, Vrijgezellenfeest in Olen, Vrijgezellenfeest in Oud-Turnhout, Vrijgezellenfeest in Putte, Vrijgezellenfeest in Puurs, Vrijgezellenfeest in Ranst, Vrijgezellenfeest in Ravels, Vrijgezellenfeest in Retie, Vrijgezellenfeest in Rijkevorsel, Vrijgezellenfeest in Rumst, Vrijgezellenfeest in Schelle, Vrijgezellenfeest in Schilde, Vrijgezellenfeest in Schoten, Vrijgezellenfeest in Sint-Amands, Vrijgezellenfeest in Sint-Katelijne-Waver, Vrijgezellenfeest in Stabroek, Vrijgezellenfeest in Turnhout, Vrijgezellenfeest in Vorselaar, Vrijgezellenfeest in Vosselaar, Vrijgezellenfeest in Westerlo, Vrijgezellenfeest in Wijnegem, Vrijgezellenfeest in Willebroek, Vrijgezellenfeest in Wommelgem, Vrijgezellenfeest in Wuustwezel, Vrijgezellenfeest in Zandhoven, Vrijgezellenfeest in Zoersel, Vrijgezellenfeest in Zwijndrecht, Vrijgezellenfeest in Gent, Vrijgezellenfeest in Brussel, Vrijgezellenfeest in Brugge, Vrijgezellenfeest in Leuven, Vrijgezellenfeest in Aalst, Vrijgezellenfeest in Kortrijk, Vrijgezellenfeest in Hasselt, Vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, Vrijgezellenfeest in Oostende, Vrijgezellenfeest in Genk, Vrijgezellenfeest in Doornik, Vrijgezellenfeest in Roeselare, Vrijgezellenfeest in Moeskroen, Vrijgezellenfeest in Lokeren, Vrijgezellenfeest in Sint-Truiden, Vrijgezellenfeest in Mariakerke, Vrijgezellenfeest in Drongen, Vrijgezellenfeest in Wondelgem, Vrijgezellenfeest in Sint-Amandsberg, Vrijgezellenfeest in Oostakker, Vrijgezellenfeest in Ledeberg, Vrijgezellenfeest in Gentbrugge, Vrijgezellenfeest in Afsnee, Vrijgezellenfeest in Sint-Denijs-Westrem, Vrijgezellenfeest in Zwijnaarde, Vrijgezellenfeest in Wachtebeke, Vrijgezellenfeest in Lochristi, Vrijgezellenfeest in Destelbergen, Vrijgezellenfeest in Melle, Vrijgezellenfeest in Merelbeke, Vrijgezellenfeest in Heusden, Vrijgezellenfeest in Zevergem, Vrijgezellenfeest in De Pinte, Vrijgezellenfeest in Sint-Martens-Latem, Vrijgezellenfeest in Sint-Martens-Leerne, Vrijgezellenfeest in Deinze, Vrijgezellenfeest in Vosselare, Vrijgezellenfeest in Nevele, Vrijgezellenfeest in Landegem, Vrijgezellenfeest in Merendree, Vrijgezellenfeest in Alken, Vrijgezellenfeest in As, Vrijgezellenfeest in Beringen, Vrijgezellenfeest in Bilzen, Vrijgezellenfeest in Bocholt, Vrijgezellenfeest in Borgloon, Vrijgezellenfeest in Bree, Vrijgezellenfeest in Diepenbeek, Vrijgezellenfeest in Dilsen-Stokkem, Vrijgezellenfeest in Genk, Vrijgezellenfeest in Gingelom, Vrijgezellenfeest in Halen, Vrijgezellenfeest in Ham, Vrijgezellenfeest in Hamont-Achel, Vrijgezellenfeest in Hechtel-Eksel, Vrijgezellenfeest in Heers, Vrijgezellenfeest in Herk-de-Stad, Vrijgezellenfeest in Herstappe, Vrijgezellenfeest in Heusden-Zolder, Vrijgezellenfeest in Hoeselt, Vrijgezellenfeest in Houthalen-Helchteren, Vrijgezellenfeest in Kinrooi, Vrijgezellenfeest in Kortessem, Vrijgezellenfeest in Lanaken, Vrijgezellenfeest in , Vrijgezellenfeest in , Vrijgezellenfeest in , Vrijgezellenfeest in , Vrijgezellenfeest in , Vrijgezellenfeest in , Vrijgezellenfeest in , Vrijgezellenfeest in , Vrijgezellenfeest in Leopoldsburg, Vrijgezellenfeest in Lommel, Vrijgezellenfeest in Lummen, Vrijgezellenfeest in Maaseik, Vrijgezellenfeest in Maasmechelen, Vrijgezellenfeest in Meeuwen-Gruitrode, Vrijgezellenfeest in Neerpelt, Vrijgezellenfeest in Nieuwerkerken, Vrijgezellenfeest in Opglabbeek, Vrijgezellenfeest in Overpelt, Vrijgezellenfeest in Peer, Vrijgezellenfeest in Riemst, Vrijgezellenfeest in Sint-Truiden, Vrijgezellenfeest in Tessenderlo, Vrijgezellenfeest in Tongeren, Vrijgezellenfeest in Voeren, Vrijgezellenfeest in Wellen, Vrijgezellenfeest in Zonhoven, Vrijgezellenfeest in Zutendaal, Vrijgezellenfeest in Aarschot, Vrijgezellenfeest in Affligem, Vrijgezellenfeest in Asse, Vrijgezellenfeest in Beersel, Vrijgezellenfeest in Begijnendijk, Vrijgezellenfeest in Bekkevoort, Vrijgezellenfeest in Bertem, Vrijgezellenfeest in Bever, Vrijgezellenfeest in Bierbeek, Vrijgezellenfeest in Boortmeerbeek, Vrijgezellenfeest in Boutersem, Vrijgezellenfeest in Diest, Vrijgezellenfeest in Dilbeek, Vrijgezellenfeest in Drogenbos, Vrijgezellenfeest in Galmaarden, Vrijgezellenfeest in Geetbets, Vrijgezellenfeest in Glabbeek, Vrijgezellenfeest in Gooik, Vrijgezellenfeest in Grimbergen, Vrijgezellenfeest in Haacht, Vrijgezellenfeest in Halle, Vrijgezellenfeest in Herent, Vrijgezellenfeest in Herne, Vrijgezellenfeest in Hoegaarden, Vrijgezellenfeest in Hoeilaart, Vrijgezellenfeest in Holsbeek, Vrijgezellenfeest in Huldenberg, Vrijgezellenfeest in Kampenhout, Vrijgezellenfeest in Kapelle-op-den-Bos, Vrijgezellenfeest in Keerbergen, Vrijgezellenfeest in Kortenaken, Vrijgezellenfeest in Kortenberg, Vrijgezellenfeest in Kraainem, Vrijgezellenfeest in Landen, Vrijgezellenfeest in Lennik, Vrijgezellenfeest in Liedekerke, Vrijgezellenfeest in Linkebeek, Vrijgezellenfeest in Linter, Vrijgezellenfeest in Londerzeel, Vrijgezellenfeest in Lubbeek, Vrijgezellenfeest in Machelen, Vrijgezellenfeest in Meise, Vrijgezellenfeest in Merchtem, Vrijgezellenfeest in Opwijk, Vrijgezellenfeest in Oud-Heverlee, Vrijgezellenfeest in Overijse, Vrijgezellenfeest in Pepingen, Vrijgezellenfeest in Roosdaal, Vrijgezellenfeest in Rotselaar, Vrijgezellenfeest in Scherpenheuvel-Zichem, Vrijgezellenfeest in Sint-Genesius-Rode, Vrijgezellenfeest in Sint-Pieters-Leeuw, Vrijgezellenfeest in Steenokkerzeel, Vrijgezellenfeest in Ternat, Vrijgezellenfeest in Tervuren, Vrijgezellenfeest in Tielt-Winge, Vrijgezellenfeest in Tienen, Vrijgezellenfeest in Tremelo, Vrijgezellenfeest in Vilvoorde, Vrijgezellenfeest in Wemmel, Vrijgezellenfeest in Wezembeek-Oppem, Vrijgezellenfeest in Zaventem, Vrijgezellenfeest in Zemst, Vrijgezellenfeest in Zoutleeuw, Vrijgezellenfeest in Alveringem, Vrijgezellenfeest in Anzegem, Vrijgezellenfeest in Ardooie, Vrijgezellenfeest in Avelgem, Vrijgezellenfeest in Beernem, Vrijgezellenfeest in Blankenberge, Vrijgezellenfeest in Bredene, Vrijgezellenfeest in Damme, Vrijgezellenfeest in De Haan, Vrijgezellenfeest in De Panne, Vrijgezellenfeest in Deerlijk, Vrijgezellenfeest in Dentergem, Vrijgezellenfeest in Diksmuide, Vrijgezellenfeest in Gistel, Vrijgezellenfeest in Harelbeke, Vrijgezellenfeest in Heuvelland, Vrijgezellenfeest in Hooglede, Vrijgezellenfeest in Houthulst, Vrijgezellenfeest in Ichtegem, Vrijgezellenfeest in Ieper, Vrijgezellenfeest in Ingelmunster, Vrijgezellenfeest in Izegem, Vrijgezellenfeest in Jabbeke, Vrijgezellenfeest in Knokke-Heist, Vrijgezellenfeest in Koekelare, Vrijgezellenfeest in Koksijde, Vrijgezellenfeest in Kortemark, Vrijgezellenfeest in Kortrijk, Vrijgezellenfeest in Kuurne, Vrijgezellenfeest in Langemark-Poelkapelle, Vrijgezellenfeest in Ledegem, Vrijgezellenfeest in Lendelede, Vrijgezellenfeest in Lichtervelde, Vrijgezellenfeest in Lo-Reninge, Vrijgezellenfeest in Menen, Vrijgezellenfeest in Mesen, Vrijgezellenfeest in Meulebeke, Vrijgezellenfeest in Middelkerke, Vrijgezellenfeest in Moorslede, Vrijgezellenfeest in Nieuwpoort, Vrijgezellenfeest in Oostende, Vrijgezellenfeest in Oostkamp, Vrijgezellenfeest in Oostrozebeke, Vrijgezellenfeest in Oudenburg, Vrijgezellenfeest in Pittem, Vrijgezellenfeest in Poperinge, Vrijgezellenfeest in Roeselare, Vrijgezellenfeest in Ruiselede, Vrijgezellenfeest in Spiere-Helkijn, Vrijgezellenfeest in Staden, Vrijgezellenfeest in Tielt, Vrijgezellenfeest in Torhout, Vrijgezellenfeest in Veurne, Vrijgezellenfeest in Vleteren, Vrijgezellenfeest in Waregem, Vrijgezellenfeest in Wervik, Vrijgezellenfeest in Wevelgem, Vrijgezellenfeest in Wielsbeke, Vrijgezellenfeest in Wingene, Vrijgezellenfeest in Zedelgem, Vrijgezellenfeest in Zonnebeke, Vrijgezellenfeest in Zuienkerke, Vrijgezellenfeest in Zwevegem, Vrijgezellenfeest in Aarlen, Vrijgezellenfeest in Attert, Vrijgezellenfeest in Aubange, Vrijgezellenfeest in Bastenaken, Vrijgezellenfeest in Bertogne, Vrijgezellenfeest in Bertrix, Vrijgezellenfeest in Bouillon, Vrijgezellenfeest in Chiny, Vrijgezellenfeest in Daverdisse, Vrijgezellenfeest in Durbuy, Vrijgezellenfeest in Érezée, Vrijgezellenfeest in Étalle, Vrijgezellenfeest in Fauvillers, Vrijgezellenfeest in Florenville, Vrijgezellenfeest in Gouvy, Vrijgezellenfeest in Habay, Vrijgezellenfeest in Herbeumont, Vrijgezellenfeest in Hotton, Vrijgezellenfeest in Houffalize, Vrijgezellenfeest in La Roche-en-Ardenne, Vrijgezellenfeest in Léglise, Vrijgezellenfeest in Libin, Vrijgezellenfeest in Libramont-Chevigny, Vrijgezellenfeest in Manhay, Vrijgezellenfeest in Marche-en-Famenne, Vrijgezellenfeest in Martelange, Vrijgezellenfeest in Meix-devant-Virton, Vrijgezellenfeest in Messancy, Vrijgezellenfeest in Musson, Vrijgezellenfeest in Nassogne, Vrijgezellenfeest in Neufchâteau, Vrijgezellenfeest in Paliseul, Vrijgezellenfeest in Rendeux, Vrijgezellenfeest in Rouvroy, Vrijgezellenfeest in Sainte-Ode, Vrijgezellenfeest in Saint-Hubert, Vrijgezellenfeest in Saint-Léger, Vrijgezellenfeest in Tellin, Vrijgezellenfeest in Tenneville, Vrijgezellenfeest in Tintigny, Vrijgezellenfeest in Vaux-sur-Sûre, Vrijgezellenfeest in Vielsalm, Vrijgezellenfeest in Virton, Vrijgezellenfeest in Wellin.

workshop cocktail in Brussel, workshop cocktail in Gent, workshop cocktail in Brugge, workshop cocktail in Leuven, workshop cocktail in Mechelen, workshop cocktail in Aalst, workshop cocktail in Kortrijk, workshop cocktail in Hasselt, workshop cocktail in Sint-Niklaas, workshop cocktail in Oostende, workshop cocktail in Genk, workshop cocktail in Doornik, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Roeselare, workshop cocktail in Moeskroen, workshop cocktail in Lokeren, workshop cocktail in Sint-Truiden, workshop cocktail in Aartselaar, workshop cocktail in Antwerpen, workshop cocktail in Arendonk, workshop cocktail in Baarle-Hertog, workshop cocktail in Balen, workshop cocktail in Beerse, workshop cocktail in Berlaar, workshop cocktail in Boechout, workshop cocktail in Bonheiden, workshop cocktail in Boom, workshop cocktail in Bornem, workshop cocktail in Borsbeek, workshop cocktail in Brasschaat, workshop cocktail in Brecht, workshop cocktail in Dessel, workshop cocktail in Duffel, workshop cocktail in Edegem, workshop cocktail in Essen, workshop cocktail in Geel, workshop cocktail in Grobbendonk, workshop cocktail in Heist-op-den-Berg, workshop cocktail in Hemiksem, workshop cocktail in Herentals, workshop cocktail in Herenthout, workshop cocktail in Herselt, workshop cocktail in Hoogstraten, workshop cocktail in Hove, workshop cocktail in Hulshout, workshop cocktail in Kalmthout, workshop cocktail in Kapellen, workshop cocktail in Kasterlee, workshop cocktail in Kontich, workshop cocktail in Laakdal, workshop cocktail in Lier, workshop cocktail in Lille, workshop cocktail in Lint, workshop cocktail in Malle, workshop cocktail in Mechelen, workshop cocktail in Meerhout, workshop cocktail in Merksplas, workshop cocktail in Mol, workshop cocktail in Mortsel, workshop cocktail in Niel, workshop cocktail in Nijlen, workshop cocktail in Olen, workshop cocktail in Oud-Turnhout, workshop cocktail in Putte, workshop cocktail in Puurs, workshop cocktail in Ranst, workshop cocktail in Ravels, workshop cocktail in Retie, workshop cocktail in Rijkevorsel, workshop cocktail in Rumst, workshop cocktail in Schelle, workshop cocktail in Schilde, workshop cocktail in Schoten, workshop cocktail in Sint-Amands, workshop cocktail in Sint-Katelijne-Waver, workshop cocktail in Stabroek, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Vorselaar, workshop cocktail in Vosselaar, workshop cocktail in Westerlo, workshop cocktail in Wijnegem, workshop cocktail in Willebroek, workshop cocktail in Wommelgem, workshop cocktail in Wuustwezel, workshop cocktail in Zandhoven, workshop cocktail in Zoersel, workshop cocktail in Zwijndrecht.

WORKSHOPS
COCKTAILSHAKEN_WS|COCKTAIL_WORKSHOP_WS|WORKSHOP_COCKTAIL_WS|
DJEMBE_WORKSHOP_WS|AFRIKAANSE_DANS_WS| ARGENTIJNSE_TANGO| BUIKDANS_WS | BOLLYWOOD_DANCE_WS|

VRIJGEZELLENFEESTEN
AFRIKAANSEDANS_VGZ | AXE_BRAZILIAANSE_DANS_VGZ| BOLLYWOOD_DANS_VGZ| BUIKDANS_VGZ| COCKTAILS_MAKEN_VGZ| COUNTRY_LINE_DANCE_VGZ| DJEMBE_VGZ| LIMBO_VGZ| MERENGUE_VGZ| PAALDANSEN_VGZ| SALSA_VGZ| REGGEATON_VGZ| SAMBA_DANCE_VGZ| STREETDANCE_VGZ| STRIPTEASE_DANCE_VGZ| VUURSPUWSHOW|

VRIJGEZELLENFEESTEN
vrijgezellenfeest in Antwerpen, vrijgezellenfeest in Brussel, vrijgezellenfeest in Gent, vrijgezellenfeest in Brugge, vrijgezellenfeest in Leuven, vrijgezellenfeest in Mechelen, vrijgezellenfeest in Aalst, vrijgezellenfeest in Kortrijk, vrijgezellenfeest in Hasselt, vrijgezellenfeest in Lochristi, vrijgezellenfeest in Mol.

VGZ_COUNTRY_LINE_DANCE
Workshop country line dance in Antwerpen, Workshop country line dance in Brussel, Workshop country line dance in Gent, Workshop country line dance in Brugge, Workshop country line dance in Leuven, Workshop country line dance in Mechelen, Workshop country line dance in Aalst, Workshop country line dance in Kortrijk, Workshop country line dance in Hasselt, Workshop country line dance in Lochristi, Workshop country line dance in Mol.

VGZ_DJEMBE
Workshop djembe in Antwerpen, Workshop djembe in Brussel, Workshop djembe in Gent, Workshop djembe in Brugge, Workshop djembe in Leuven, Workshop djembe in Mechelen, Workshop djembe in Aalst, Workshop djembe in Kortrijk, Workshop djembe in Hasselt, Workshop djembe in Lochristi, Workshop djembe in Mol.

VGZ_LIMBO_DANS
Workshop Limbo in Antwerpen, Workshop Limbo in Brussel, Workshop Limbo in Gent, Workshop Limbo in Brugge, Workshop Limbo in Leuven, Workshop Limbo in Mechelen, Workshop Limbo in Aalst, Workshop Limbo in Kortrijk, Workshop Limbo in Hasselt, Workshop Limbo in Lochristi, Workshop Limbo in Mol.

VGZ_MERENGUE
Workshop Merengue in Antwerpen, Workshop Merengue in Brussel, Workshop Merengue in Gent, Workshop Merengue in Brugge, Workshop Merengue in Leuven, Workshop Merengue in Mechelen, Workshop Merengue in Aalst, Workshop Merengue in Kortrijk, Workshop Merengue in Hasselt, Workshop Merengue in Lochristi, Workshop Merengue in Mol.

VGZ_PAALDANSEN
Workshop Paaldans in Antwerpen, Workshop Paaldans in Brussel, Workshop Paaldans in Gent, Workshop Paaldans in Brugge, Workshop Paaldans in Leuven, Workshop Paaldans in Mechelen, Workshop Paaldans in Aalst, Workshop Paaldans in Kortrijk, Workshop Paaldans in Hasselt, Workshop Paaldans in Lochristi, Workshop Paaldans in Mol.

VGZ_REGGAETON
Workshop Reggaeton in Antwerpen, Workshop Reggaeton in Brussel, Workshop Reggaeton in Gent, Workshop Reggaeton in Brugge, Workshop Reggaeton in Leuven, Workshop Reggaeton in Mechelen, Workshop Reggaeton in Aalst, Workshop Reggaeton in Kortrijk, Workshop Reggaeton in Hasselt, Workshop Reggaeton in Lochristi, Workshop Reggaeton in Mol.

VGZ_SALSA
Workshop Salsa in Antwerpen, Workshop Salsa in Brussel, Workshop Salsa in Gent, Workshop Salsa in Brugge, Workshop Salsa in Leuven, Workshop Salsa in Mechelen, Workshop Salsa in Aalst, Workshop Salsa in Kortrijk, Workshop Salsa in Hasselt, Workshop Salsa in Lochristi, Workshop Salsa in Mol.

VGZ_SAMBA_DANS
Workshop samba in Antwerpen, Workshop samba in Brussel, Workshop samba in Gent, Workshop samba in Brugge, Workshop samba in Leuven, Workshop samba in Mechelen, Workshop samba in Aalst, Workshop samba in Kortrijk, Workshop samba in Hasselt, Workshop samba in Lochristi, Workshop samba in Mol.

VGZ_STREETDANCE
Workshop streetdance in Antwerpen, Workshop streetdance in Brussel, Workshop streetdance in Gent, Workshop streetdance in Brugge, Workshop streetdance in Leuven, Workshop streetdance in Mechelen, Workshop streetdance in Aalst, Workshop streetdance in Kortrijk, Workshop streetdance in Hasselt, Workshop streetdance in Lochristi, Workshop Streetdance in Mol.

VGZ_STRIPTEASE_DANS
Workshop striptease dans in Antwerpen, Workshop striptease dans in Brussel, Workshop striptease dans in Gent, Workshop striptease dans in Brugge, Workshop striptease dans in Leuven, Workshop striptease dans in Mechelen, Workshop striptease dans in Aalst, Workshop striptease dans in Kortrijk, Workshop striptease dans in Hasselt, Workshop striptease dans in Lochristi, Workshop striptease dans in Mol.

Unieke vrijgezellenfeesten landelijk op locatie:
Cocktail Events heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een vrijgezellenfeest wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een vrijgezellenfeest in Antwerpen, vrijgezellenfeest in Brussel, vrijgezellenfeest in Aalst, vrijgezellenfeest in Gent, vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, vrijgezellenfeest in Hasselt, vrijgezellenfeest in Brugge, vrijgezellenfeest in Oostende, vrijgezellenfeest in Leuven, vrijgezellenfeest in Tongeren, vrijgezellenfeest in Dendermonde, vrijgezellenfeest in Turnhout, vrijgezellenfeest in Kortrijk, vrijgezellenfeest in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterendvrijgezellenavond of vrijgezellen party. Met deze tips wordt je vrijgezellen avond een groot feest!