Buikdans workshop
Workshop buikdans in Hasselt| vrijgezellenfeest met Orientaalsebuikdans workshop in Hasselt bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België.

Ga je een vrijgezellenfeest in Hasselt organiseren? Cocktail Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Cocktail Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop buikdans in Hasselt? Met onze buikdans workshop in Hasselt leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen buikdans in Hasselt.

Met onze buikdans lessen in Hasselt leer je op een vrijgezellenavond in Hasselt gedurende een uur of langer met veel plezier samen dansen.

Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is Orientaalse Buikdans. Natuurlijk geniet je van het buikdans, maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Cocktail Events bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze buikdans avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een buikdans workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een buikdans workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Natuurlijk leer je hoe de buikdans gedanst moet worden, maar onze Orientaalse Buikdans workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Orientaalse dansworkshop kunnen worden verzorgd op onze vaste locatie in Hasselt:

Taverne 't Borrelhuis
Witte Nonnenstraat 28
3500 Hasselt

of op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop Orientaalse Buikdans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.

vgz_buikdans02

Wil je iets echt origineels, dan heeft Cocktail Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest met buikdans dans workshop voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je buikdansworkshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop buikdans
Dans met je lichaamsdelen onafhankelijk van elkaar!

Oorsprong en achtergrond
Wie aan oosterse dans denkt, denkt aan buikdansen! In het Midden-Oosten is een dans die niet alleen door vrouwen maar ook door mannen wordt gedanst. Vijfduizend jaar geleden werden deze dansen al beoefend in het oude Egypte. Eerst werd er alleen bij gezongen en met de handen geklapt, later kwamen er meer instrumenten bij, zoals trommels en fluiten. Van origine waren deze oosterse dansen religieuze tempeldansen. Later verloren ze hun religieuze connectie en werden ze vooral gebruikt om feesten op te vrolijken. Ook waren er in iedere harem buikdanseressen. Deze vrouwen dansten naakt, met alleen een heupgordel met houten kralen.Buikdansen is een isolatiedans: het is een dans die bestaat uit het onafhankelijk bewegen van lichaamsdelen. Je hoofd beweegt los van je schouders, en je heupen afgezonderd van je bovenlijf. Bij ons in het Westen is de Egyptische stijl het bekendst. Het Arabische woord voor buikdans is ‘raqs sharki’ en is verdeeld in drie groepen: de sha’abi, de baladi en de klassieke dans. De basisheupbewegingen lijken op elkaar en improvisatie is altijd een belangrijk onderdeel. De buikdanseressen worden begeleid door muzikanten met fluiten, trommels en luiten, en dragen prachtige kostuums met flonkerende pailletten en parelkettingen.Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Oriëntaalse buikdans.
We beginnen met eenvoudige buikdans basispassen, ondersteund door het geluid van orientalmuziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.
Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Een danspartner is niet nodig.Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben

Wat regelt Cocktail Events?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Cocktail Events brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele buikdans docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Orientaalse Buikdans workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini- buikdans workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de buikdans workshop:

vgz_buikdans03

Mini- buikdans workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige dans

Super- buikdansdansworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografische dans

Luxe- buikdans dans workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een complexe choreografische dans

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop buikdans en daarna een workshop cocktails shaken ).
Keuze uit: Afrikaanse dans, Braziliaanse dans Axé Bahia, breakdance, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, limbo dance, merengue, reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, Orientaalse Buikdans, dans workshops, djembe spelen

Prijsopbouw
Cocktail Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een buikdans workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste buikdans workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@cocktails-shaken.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een buikdansworkshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Het type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden

 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen voor of na een avond arrangement (bijvoorbeeld eerst een workshop buikdans gevolgd door een salsa workshop).

Keuze uit de volgende workshops:

Dansworkshops
Afrikaanse dans, Braziliaanse dans Axé Bahia, Argentijnse tango, Indische dans bollywood, breakdance, burlesque dans, oriëntaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, Spaanse dans flamenco, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, striptease dance, Braziliaanse dans zouk love, Afrikaanse dans Kizomba love

Muziek workshops
Percussie workshop (djembe workshop, sabar workshop), saxofoon workshop

Cocktail workshops
Ons aanbod cocktail workshops bestaat uit:
Cocktails maken workshop, cocktails shaken workshop, cocktails mixen workshop, Afrikaanse cocktails workshop, Braziliaanse cocktails workshop, Caribische cocktails workshop, Zuid-Amerikaanse cocktails workshop, fris en fruitige cocktails workshop, champagne cocktails workshop, longdrinkcocktails workshop, koffie en cacao cocktails workshop, alcoholvrije cocktails workshop, cocktailproeverij, workshop cocktail.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte arrangement, workshop, show of optreden ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan onze ( of: de) stichting Bayabi (www.bayabi.org).

vgz_salsa_dansen_04

Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

 Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

Unieke buikdans dansworkshops landelijk op locatie:
Cocktail Events heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een buikdansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop Buikdans in Antwerpen, workshop Buikdans in Brussel, workshop Buikdans in Aalst, workshop Buikdans in Gent, workshop Buikdans in Sint-Niklaas, workshop Buikdans in Hasselt, workshop Buikdans in Brugge, workshop Buikdans in Oostende, workshop Buikdans in Leuven, workshop Buikdans in Tongeren, workshop Buikdans in Dendermonde, workshop Buikdans in Turnhout, workshop Buikdans in Kortrijk, workshop Buikdans in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend buikdansworkshop in Antwerpen of workshopbuikdans in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

CSH_BE_WS_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN
cocktails maken vrijgezellenfeesten in Brussel, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Antwerpen, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Gent, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Charleroi, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Luik, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Brugge, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Namen, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Leuven, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Bergen, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Mechelen, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Aalst, cocktails maken vrijgezellenfeesten in La Louvière, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Kortrijk, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Hasselt, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Sint-Niklaas, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Oostende, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Doornik, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Genk, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Seraing, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Roeselare, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Moeskroen, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Verviers, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Dendermonde, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Beringen, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Turnhout, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Vilvoorde, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Lokeren, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Sint-Truiden, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Herstal, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Geel, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Ninove, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Halle, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Waregem, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Châtelet, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Ieper, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Lier, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Lommel, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Waver, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Binche, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Tienen, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Menen, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Geraardsbergen, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Bilzen, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Ottignies-Louvain-la-Neuve, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Tongeren, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Oudenaarde, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Deinze, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Aarschot, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Aat, cocktails maken vrijgezellenfeesten in Aarlen.

CSH_BE_WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENUITJE
cocktails maken vriendinnenuitje in Brussel, cocktails maken vriendinnenuitje in Antwerpen, cocktails maken vriendinnenuitje in Gent, cocktails maken vriendinnenuitje in Charleroi, cocktails maken vriendinnenuitje in Luik, cocktails maken vriendinnenuitje in Brugge, cocktails maken vriendinnenuitje in Namen, cocktails maken vriendinnenuitje in Leuven, cocktails maken vriendinnenuitje in Bergen, cocktails maken vriendinnenuitje in Mechelen, cocktails maken vriendinnenuitje in Aalst, cocktails maken vriendinnenuitje in La Louvière, cocktails maken vriendinnenuitje in Kortrijk, cocktails maken vriendinnenuitje in Hasselt, cocktails maken vriendinnenuitje in Sint-Niklaas, cocktails maken vriendinnenuitje in Oostende, cocktails maken vriendinnenuitje in Doornik, cocktails maken vriendinnenuitje in Genk, cocktails maken vriendinnenuitje in Seraing, cocktails maken vriendinnenuitje in Roeselare, cocktails maken vriendinnenuitje in Moeskroen, cocktails maken vriendinnenuitje in Verviers, cocktails maken vriendinnenuitje in Dendermonde, cocktails maken vriendinnenuitje in Beringen, cocktails maken vriendinnenuitje in Turnhout, cocktails maken vriendinnenuitje in Vilvoorde, cocktails maken vriendinnenuitje in Lokeren, cocktails maken vriendinnenuitje in Sint-Truiden, cocktails maken vriendinnenuitje in Herstal, cocktails maken vriendinnenuitje in Geel, cocktails maken vriendinnenuitje in Ninove, cocktails maken vriendinnenuitje in Halle, cocktails maken vriendinnenuitje in Waregem, cocktails maken vriendinnenuitje in Châtelet, cocktails maken vriendinnenuitje in Ieper, cocktails maken vriendinnenuitje in Lier, cocktails maken vriendinnenuitje in Lommel, cocktails maken vriendinnenuitje in Waver, cocktails maken vriendinnenuitje in Binche, cocktails maken vriendinnenuitje in Tienen, cocktails maken vriendinnenuitje in Menen, cocktails maken vriendinnenuitje in Geraardsbergen, cocktails maken vriendinnenuitje in Bilzen, cocktails maken vriendinnenuitje in Ottignies-Louvain-la-Neuve, cocktails maken vriendinnenuitje in Tongeren, cocktails maken vriendinnenuitje in Oudenaarde, cocktails maken vriendinnenuitje in Deinze, cocktails maken vriendinnenuitje in Aarschot, cocktails maken vriendinnenuitje in Aat, cocktails maken vriendinnenuitje in Aarlen.

CSH_BE_WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENDAG
cocktails maken vriendinnendag in Brussel, cocktails maken vriendinnendag in Antwerpen, cocktails maken vriendinnendag in Gent, cocktails maken vriendinnendag in Charleroi, cocktails maken vriendinnendag in Luik, cocktails maken vriendinnendag in Brugge, cocktails maken vriendinnendag in Namen, cocktails maken vriendinnendag in Leuven, cocktails maken vriendinnendag in Bergen, cocktails maken vriendinnendag in Mechelen, cocktails maken vriendinnendag in Aalst, cocktails maken vriendinnendag in La Louvière, cocktails maken vriendinnendag in Kortrijk, cocktails maken vriendinnendag in Hasselt, cocktails maken vriendinnendag in Sint-Niklaas, cocktails maken vriendinnendag in Oostende, cocktails maken vriendinnendag in Doornik, cocktails maken vriendinnendag in Genk, cocktails maken vriendinnendag in Seraing, cocktails maken vriendinnendag in Roeselare, cocktails maken vriendinnendag in Moeskroen, cocktails maken vriendinnendag in Verviers, cocktails maken vriendinnendag in Dendermonde, cocktails maken vriendinnendag in Beringen, cocktails maken vriendinnendag in Turnhout, cocktails maken vriendinnendag in Vilvoorde, cocktails maken vriendinnendag in Lokeren, cocktails maken vriendinnendag in Sint-Truiden, cocktails maken vriendinnendag in Herstal, cocktails maken vriendinnendag in Geel, cocktails maken vriendinnendag in Ninove, cocktails maken vriendinnendag in Halle, cocktails maken vriendinnendag in Waregem, cocktails maken vriendinnendag in Châtelet, cocktails maken vriendinnendag in Ieper, cocktails maken vriendinnendag in Lier, cocktails maken vriendinnendag in Lommel, cocktails maken vriendinnendag in Waver, cocktails maken vriendinnendag in Binche, cocktails maken vriendinnendag in Tienen, cocktails maken vriendinnendag in Menen, cocktails maken vriendinnendag in Geraardsbergen, cocktails maken vriendinnendag in Bilzen, cocktails maken vriendinnendag in Ottignies-Louvain-la-Neuve, cocktails maken vriendinnendag in Tongeren, cocktails maken vriendinnendag in Oudenaarde, cocktails maken vriendinnendag in Deinze, cocktails maken vriendinnendag in Aarschot, cocktails maken vriendinnendag in Aat, cocktails maken vriendinnendag in Aarlen.

CSH_BE_WS_COCKTAILSMAKEN_VERJAARDAGSFEEST
cocktails maken verjaardagsfeest in Brussel, cocktails maken verjaardagsfeest in Antwerpen, cocktails maken verjaardagsfeest in Gent, cocktails maken verjaardagsfeest in Charleroi, cocktails maken verjaardagsfeest in Luik, cocktails maken verjaardagsfeest in Brugge, cocktails maken verjaardagsfeest in Namen, cocktails maken verjaardagsfeest in Leuven, cocktails maken verjaardagsfeest in Bergen, cocktails maken verjaardagsfeest in Mechelen, cocktails maken verjaardagsfeest in Aalst, cocktails maken verjaardagsfeest in La Louvière, cocktails maken verjaardagsfeest in Kortrijk, cocktails maken verjaardagsfeest in Hasselt, cocktails maken verjaardagsfeest in Sint-Niklaas, cocktails maken verjaardagsfeest in Oostende, cocktails maken verjaardagsfeest in Doornik, cocktails maken verjaardagsfeest in Genk, cocktails maken verjaardagsfeest in Seraing, cocktails maken verjaardagsfeest in Roeselare, cocktails maken verjaardagsfeest in Moeskroen, cocktails maken verjaardagsfeest in Verviers, cocktails maken verjaardagsfeest in Dendermonde, cocktails maken verjaardagsfeest in Beringen, cocktails maken verjaardagsfeest in Turnhout, cocktails maken verjaardagsfeest in Vilvoorde, cocktails maken verjaardagsfeest in Lokeren, cocktails maken verjaardagsfeest in Sint-Truiden, cocktails maken verjaardagsfeest in Herstal, cocktails maken verjaardagsfeest in Geel, cocktails maken verjaardagsfeest in Ninove, cocktails maken verjaardagsfeest in Halle, cocktails maken verjaardagsfeest in Waregem, cocktails maken verjaardagsfeest in Châtelet, cocktails maken verjaardagsfeest in Ieper, cocktails maken verjaardagsfeest in Lier, cocktails maken verjaardagsfeest in Lommel, cocktails maken verjaardagsfeest in Waver, cocktails maken verjaardagsfeest in Binche, cocktails maken verjaardagsfeest in Tienen, cocktails maken verjaardagsfeest in Menen, cocktails maken verjaardagsfeest in Geraardsbergen, cocktails maken verjaardagsfeest in Bilzen, cocktails maken verjaardagsfeest in Ottignies-Louvain-la-Neuve, cocktails maken verjaardagsfeest in Tongeren, cocktails maken verjaardagsfeest in Oudenaarde, cocktails maken verjaardagsfeest in Deinze, cocktails maken verjaardagsfeest in Aarschot, cocktails maken verjaardagsfeest in Aat, cocktails maken verjaardagsfeest in Aarlen, cocktails maken verjaardagsfeest in Herentals, cocktails maken verjaardagsfeest in Izegem, cocktails maken verjaardagsfeest in Harelbeke, cocktails maken verjaardagsfeest in Nijvel, cocktails maken verjaardagsfeest in Zinnik, cocktails maken verjaardagsfeest in Andenne, cocktails maken verjaardagsfeest in Ronse, cocktails maken verjaardagsfeest in Zottegem, cocktails maken verjaardagsfeest in Mortsel, cocktails maken verjaardagsfeest in Maaseik, cocktails maken verjaardagsfeest in Gembloers, cocktails maken verjaardagsfeest in Diest, cocktails maken verjaardagsfeest in Saint-Ghislain, cocktails maken verjaardagsfeest in Fleurus, cocktails maken verjaardagsfeest in Scherpenheuvel-Zichem, cocktails maken verjaardagsfeest in 's-Gravenbrakel, cocktails maken verjaardagsfeest in Hoei, cocktails maken verjaardagsfeest in Hoogstraten, cocktails maken verjaardagsfeest in Eeklo, cocktails maken verjaardagsfeest in Torhout, cocktails maken verjaardagsfeest in Poperinge, cocktails maken verjaardagsfeest in Dilsen-Stokkem, cocktails maken verjaardagsfeest in Tielt, cocktails maken verjaardagsfeest in Blankenberge, cocktails maken verjaardagsfeest in Eupen, cocktails maken verjaardagsfeest in Lessen, cocktails maken verjaardagsfeest in Wervik, cocktails maken verjaardagsfeest in Walcourt, cocktails maken verjaardagsfeest in Komen-Waasten, cocktails maken verjaardagsfeest in Marche-en-Famenne, cocktails maken verjaardagsfeest in Aartselaar, cocktails maken verjaardagsfeest in Antwerpen, cocktails maken verjaardagsfeest in Arendonk, cocktails maken verjaardagsfeest in Baarle-Hertog, cocktails maken verjaardagsfeest in Balen, cocktails maken verjaardagsfeest in Beerse, cocktails maken verjaardagsfeest in Berlaar, cocktails maken verjaardagsfeest in Boechout, cocktails maken verjaardagsfeest in Bonheiden, cocktails maken verjaardagsfeest in Boom, cocktails maken verjaardagsfeest in Bornem, cocktails maken verjaardagsfeest in Borsbeek, cocktails maken verjaardagsfeest in Brasschaat, cocktails maken verjaardagsfeest in Brecht, cocktails maken verjaardagsfeest in Dessel, cocktails maken verjaardagsfeest in Duffel, cocktails maken verjaardagsfeest in Edegem, cocktails maken verjaardagsfeest in Essen, cocktails maken verjaardagsfeest in Geel, cocktails maken verjaardagsfeest in Grobbendonk, cocktails maken verjaardagsfeest in Heist-op-den-Berg, cocktails maken verjaardagsfeest in Hemiksem, cocktails maken verjaardagsfeest in Herentals, cocktails maken verjaardagsfeest in Herenthout, cocktails maken verjaardagsfeest in Herselt, cocktails maken verjaardagsfeest in Hoogstraten, cocktails maken verjaardagsfeest in Hove, cocktails maken verjaardagsfeest in Hulshout, cocktails maken verjaardagsfeest in Kalmthout, cocktails maken verjaardagsfeest in Kapellen, cocktails maken verjaardagsfeest in Kasterlee, cocktails maken verjaardagsfeest in Kontich, cocktails maken verjaardagsfeest in Laakdal, cocktails maken verjaardagsfeest in Lier, cocktails maken verjaardagsfeest in Lille, cocktails maken verjaardagsfeest in Lint, cocktails maken verjaardagsfeest in Malle, cocktails maken verjaardagsfeest in Mechelen, cocktails maken verjaardagsfeest in Meerhout, cocktails maken verjaardagsfeest in Merksplas, cocktails maken verjaardagsfeest in Mol, cocktails maken verjaardagsfeest in Mortsel, cocktails maken verjaardagsfeest in Niel, cocktails maken verjaardagsfeest in Nijlen, cocktails maken verjaardagsfeest in Olen, cocktails maken verjaardagsfeest in Oud-Turnhout, cocktails maken verjaardagsfeest in Putte, cocktails maken verjaardagsfeest in Puurs, cocktails maken verjaardagsfeest in Ranst, cocktails maken verjaardagsfeest in Ravels, cocktails maken verjaardagsfeest in Retie, cocktails maken verjaardagsfeest in Rijkevorsel, cocktails maken verjaardagsfeest in Rijkevorsel, cocktails maken verjaardagsfeest in Rumst, cocktails maken verjaardagsfeest in Schelle, cocktails maken verjaardagsfeest in Schilde, cocktails maken verjaardagsfeest in Schoten, cocktails maken verjaardagsfeest in Sint-Amands, cocktails maken verjaardagsfeest in Sint-Katelijne-Waver, cocktails maken verjaardagsfeest in Stabroek, cocktails maken verjaardagsfeest in Turnhout, cocktails maken verjaardagsfeest in Vorselaar, cocktails maken verjaardagsfeest in Vosselaar, cocktails maken verjaardagsfeest in Westerlo, cocktails maken verjaardagsfeest in Wijnegem, cocktails maken verjaardagsfeest in Willebroek, cocktails maken verjaardagsfeest in Wommelgem, cocktails maken verjaardagsfeest in Wuustwezel, cocktails maken verjaardagsfeest in Zandhoven, cocktails maken verjaardagsfeest in Zoersel, cocktails maken verjaardagsfeest in Zwijndrecht.

CSH_BE_VGZ_BUIKDANS
workshop buikdans in Brussel, workshop buikdans in Antwerpen, workshop buikdans in Gent, workshop buikdans in Charleroi, workshop buikdans in Luik, workshop buikdans in Brugge, workshop buikdans in Namen, workshop buikdans in Leuven, workshop buikdans in Bergen, workshop buikdans in Mechelen, workshop buikdans in Aalst, workshop buikdans in La Louvière, workshop buikdans in Kortrijk, workshop buikdans in Hasselt, workshop buikdans in Sint-Niklaas, workshop buikdans in Oostende, workshop buikdans in Doornik, workshop buikdans in Genk, workshop buikdans in Seraing, workshop buikdans in Roeselare, workshop buikdans in Moeskroen, workshop buikdans in Verviers, workshop buikdans in Dendermonde, workshop buikdans in Beringen, workshop buikdans in Turnhout, workshop buikdans in Vilvoorde, workshop buikdans in Lokeren, workshop buikdans in Sint-Truiden, workshop buikdans in Herstal, workshop buikdans in Geel, workshop buikdans in Ninove, workshop buikdans in Halle, workshop buikdans in Waregem, workshop buikdans in Châtelet, workshop buikdans in Ieper, workshop buikdans in Lier, workshop buikdans in Lommel, workshop buikdans in Waver, workshop buikdans in Binche, workshop buikdans in Tienen, workshop buikdans in Menen, workshop buikdans in Geraardsbergen,  workshop buikdans in Bilzen, workshop buikdans in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop buikdans in Tongeren, workshop buikdans in Oudenaarde, workshop buikdans in Deinze, workshop buikdans in Aarschot, workshop buikdans in Aat, workshop buikdans in Aarlen, workshop buikdans in Herentals, workshop buikdans in Izegem, workshop buikdans in Harelbeke, workshop buikdans in Nijvel, workshop buikdans in Zinnik, workshop buikdans in Andenne, workshop buikdans in Ronse, workshop buikdans in Zottegem, workshop buikdans in Mortsel, workshop buikdans in Maaseik, workshop buikdans in Gembloers, workshop buikdans in Diest, workshop buikdans in Saint-Ghislain, workshop buikdans in Fleurus, workshop buikdans in Scherpenheuvel-Zichem, workshop buikdans in 's-Gravenbrakel, workshop buikdans in Hoei, workshop buikdans in Hoogstraten, workshop buikdans in Eeklo, workshop buikdans in Torhout, workshop buikdans in Poperinge, workshop buikdans in Dilsen-Stokkem, workshop buikdans in Tielt, workshop buikdans in Blankenberge, workshop buikdans in Eupen, workshop buikdans in Lessen, workshop buikdans in Wervik, workshop buikdans in Walcourt, workshop buikdans in Komen-Waasten, workshop buikdans in Marche-en-Famenne, workshop buikdans in Aartselaar, workshop buikdans in Antwerpen, workshop buikdans in Arendonk, workshop buikdans in Baarle-Hertog, workshop buikdans in Balen, workshop buikdans in Beerse, workshop buikdans in Berlaar, workshop buikdans in Boechout, workshop buikdans in Bonheiden, workshop buikdans in Boom, workshop buikdans in Bornem, workshop buikdans in Borsbeek, workshop buikdans in Brasschaat, workshop buikdans in Brecht, workshop buikdans in Dessel, workshop buikdans in Duffel, workshop buikdans in Edegem, workshop buikdans in Essen, workshop buikdans in Geel, workshop buikdans in Grobbendonk, workshop buikdans in Heist-op-den-Berg, workshop buikdans in Hemiksem, workshop buikdans in Herentals, workshop buikdans in Herenthout, workshop buikdans in Herselt, workshop buikdans in Hoogstraten, workshop buikdans in Hove, workshop buikdans in Hulshout, workshop buikdans in Kalmthout, workshop buikdans in Kapellen, workshop buikdans in Kasterlee, workshop buikdans in Kontich, workshop buikdans in Laakdal, workshop buikdans in Lier, workshop buikdans in Lille, workshop buikdans in Lint, workshop buikdans in Malle, workshop buikdans in Mechelen, workshop buikdans in Meerhout, workshop buikdans in Merksplas, workshop buikdans in Mol, workshop buikdans in Mortsel, workshop buikdans in Niel, workshop buikdans in Nijlen, workshop buikdans in Olen, workshop buikdans in Oud-Turnhout, workshop buikdans in Putte, workshop buikdans in Puurs, workshop buikdans in Ranst, workshop buikdans in Ravels, workshop buikdans in Retie, workshop buikdans in Rijkevorsel, workshop buikdans in Rumst, workshop buikdans in Schelle, workshop buikdans in Schilde, workshop buikdans in Schoten, workshop buikdans in Sint-Amands, workshop buikdans in Sint-Katelijne-Waver, workshop buikdans in Stabroek, workshop buikdans in Turnhout, workshop buikdans in Vorselaar, workshop buikdans in Vosselaar, workshop buikdans in Westerlo, workshop buikdans in Wijnegem, workshop buikdans in Willebroek, workshop buikdans in Wommelgem, workshop buikdans in Wuustwezel, workshop buikdans in Zandhoven, workshop buikdans in Zoersel, workshop buikdans in Zwijndrecht.

CSH_BE_VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE
buikdans groepsuitje in Brussel, buikdans groepsuitje in Antwerpen, buikdans groepsuitje in Gent, buikdans groepsuitje in Charleroi, buikdans groepsuitje in Luik, buikdans groepsuitje in Brugge, buikdans groepsuitje in Namen, buikdans groepsuitje in Leuven, buikdans groepsuitje in Bergen, buikdans groepsuitje in Mechelen, buikdans groepsuitje in Aalst, buikdans groepsuitje in La Louvière, buikdans groepsuitje in Kortrijk, buikdans groepsuitje in Hasselt, buikdans groepsuitje in Sint-Niklaas, buikdans groepsuitje in Oostende, buikdans groepsuitje in Doornik, buikdans groepsuitje in Genk, buikdans groepsuitje in Seraing, buikdans groepsuitje in Roeselare, buikdans groepsuitje in Moeskroen, buikdans groepsuitje in Verviers, buikdans groepsuitje in Dendermonde, buikdans groepsuitje in Beringen, buikdans groepsuitje in Turnhout, buikdans groepsuitje in Vilvoorde, buikdans groepsuitje in Lokeren, buikdans groepsuitje in Sint-Truiden, buikdans groepsuitje in Herstal, buikdans groepsuitje in Geel.

CSH_BE_VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND
buikdans vrijgezellenavond in Brussel, buikdans vrijgezellenavond in Antwerpen, buikdans vrijgezellenavond in Gent, buikdans vrijgezellenavond in Charleroi, buikdans vrijgezellenavond in Luik, buikdans vrijgezellenavond in Brugge, buikdans vrijgezellenavond in Namen, buikdans vrijgezellenavond in Leuven, buikdans vrijgezellenavond in Bergen, buikdans vrijgezellenavond in Mechelen, buikdans vrijgezellenavond in Aalst, buikdans vrijgezellenavond in La Louvière, buikdans vrijgezellenavond in Kortrijk, buikdans vrijgezellenavond in Hasselt, buikdans vrijgezellenavond in Sint-Niklaas, buikdans vrijgezellenavond in Oostende, buikdans vrijgezellenavond in Doornik, buikdans vrijgezellenavond in Genk, buikdans vrijgezellenavond in Seraing, buikdans vrijgezellenavond in Roeselare, buikdans vrijgezellenavond in Moeskroen, buikdans vrijgezellenavond in Verviers, buikdans vrijgezellenavond in Dendermonde, buikdans vrijgezellenavond in Beringen, buikdans vrijgezellenavond in Turnhout, buikdans vrijgezellenavond in Vilvoorde, buikdans vrijgezellenavond in Lokeren, buikdans vrijgezellenavond in Sint-Truiden, buikdans vrijgezellenavond in Herstal, buikdans vrijgezellenavond in Geel.

CSH_BE_VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG
buikdans vrijgezellendag in Brussel, buikdans vrijgezellendag in Antwerpen, buikdans vrijgezellendag in Gent, buikdans vrijgezellendag in Charleroi, buikdans vrijgezellendag in Luik, buikdans vrijgezellendag in Brugge, buikdans vrijgezellendag in Namen, buikdans vrijgezellendag in Leuven, buikdans vrijgezellendag in Bergen, buikdans vrijgezellendag in Mechelen, buikdans vrijgezellendag in Aalst, buikdans vrijgezellendag in La Louvière, buikdans vrijgezellendag in Kortrijk, buikdans vrijgezellendag in Hasselt, buikdans vrijgezellendag in Sint-Niklaas, buikdans vrijgezellendag in Oostende, buikdans vrijgezellendag in Doornik, buikdans vrijgezellendag in Genk, buikdans vrijgezellendag in Seraing, buikdans vrijgezellendag in Roeselare, buikdans vrijgezellendag in Moeskroen, buikdans vrijgezellendag in Verviers, buikdans vrijgezellendag in Dendermonde, buikdans vrijgezellendag in Beringen, buikdans vrijgezellendag in Turnhout, buikdans vrijgezellendag in Vilvoorde, buikdans vrijgezellendag in Lokeren, buikdans vrijgezellendag in Sint-Truiden, buikdans vrijgezellendag in Herstal, buikdans vrijgezellendag in Geel.

CSH_BE_VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST
buikdans vrijgezellenfeest in Brussel, buikdans vrijgezellenfeest in Antwerpen, buikdans vrijgezellenfeest in Gent, buikdans vrijgezellenfeest in Charleroi, buikdans vrijgezellenfeest in Luik, buikdans vrijgezellenfeest in Brugge, buikdans vrijgezellenfeest in Namen, Buikdans vrijgezellenfeest in Leuven, buikdans vrijgezellenfeest in Bergen, buikdans vrijgezellenfeest in Mechelen, buikdans vrijgezellenfeest in Aalst, buikdans vrijgezellenfeest in La Louvière, buikdans vrijgezellenfeest in Kortrijk, buikdans vrijgezellenfeest in Hasselt, buikdans vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, buikdans vrijgezellenfeest in Oostende, buikdans vrijgezellenfeest in Doornik, buikdans vrijgezellenfeest in Genk, buikdans vrijgezellenfeest in Seraing, buikdans vrijgezellenfeest in Roeselare, buikdans vrijgezellenfeest in Moeskroen, buikdans vrijgezellenfeest in Verviers, buikdans vrijgezellenfeest in Dendermonde, buikdans vrijgezellenfeest in Beringen, buikdans vrijgezellenfeest in Turnhout, buikdans vrijgezellenfeest in Vilvoorde, buikdans vrijgezellenfeest in Lokeren, buikdans vrijgezellenfeest in Sint-Truiden, buikdans vrijgezellenfeest in Herstal, buikdans vrijgezellenfeest in Geel.

CSH_BE_VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE
buikdans vrijgezellenuitje in Brussel, buikdans vrijgezellenuitje in Antwerpen, buikdans vrijgezellenuitje in Gent, buikdans vrijgezellenuitje in Charleroi, buikdans vrijgezellenuitje in Luik, buikdans vrijgezellenuitje in Brugge, buikdans vrijgezellenuitje in Namen, buikdans vrijgezellenuitje in Leuven, buikdans vrijgezellenuitje in Bergen, buikdans vrijgezellenuitje in Mechelen, buikdans vrijgezellenuitje in Aalst, buikdans vrijgezellenuitje in La Louvière, buikdans vrijgezellenuitje in Kortrijk, buikdans vrijgezellenuitje in Hasselt, buikdans vrijgezellenuitje in Sint-Niklaas, buikdans vrijgezellenuitje in Oostende, buikdans vrijgezellenuitje in Doornik, buikdans vrijgezellenuitje in Genk, buikdans vrijgezellenuitje in Seraing, buikdans vrijgezellenuitje in Roeselare, buikdans vrijgezellenuitje in Moeskroen, buikdans vrijgezellenuitje in Verviers, buikdans vrijgezellenuitje in Dendermonde, buikdans vrijgezellenuitje in Beringen, buikdans vrijgezellenuitje in Turnhout, buikdans vrijgezellenuitje in Vilvoorde, buikdans vrijgezellenuitje in Lokeren, buikdans vrijgezellenuitje in Sint-Truiden, buikdans vrijgezellenuitje in Herstal, buikdans vrijgezellenuitje in Geel.Workshop Buikdans in Brussel, Workshop Buikdans in Gent, Workshop Buikdans in Brugge, Workshop Buikdans in Bergen, Workshop Buikdans in Leuven, Workshop Buikdans in Mechelen, Workshop Buikdans in Aalst, Workshop Buikdans in Kortrijk, Workshop Buikdans in Hasselt, Workshop Buikdans in Sint-Niklaas, Workshop Buikdans in Oostende, Workshop Buikdans in Genk, Workshop Buikdans in Doornik, Workshop Buikdans in Turnhout, Workshop Buikdans in Geel, Workshop Buikdans in Roeselare, Workshop Buikdans in Moeskroen, Workshop Buikdans in Lokeren, Workshop Buikdans in Sint-Truiden, Workshop Buikdans in Herentals, Workshop Buikdans in Hoogstraten, Workshop Buikdans in Lier, Workshop Buikdans in Mechelen, Workshop Buikdans in Mortsel, Workshop Buikdans in Turnhout, Workshop Buikdans in Aartselaar, Workshop Buikdans in Antwerpen, Workshop Buikdans in Arendonk, Workshop Buikdans in Baarle-Hertog, Workshop Buikdans in Balen, Workshop Buikdans in Beerse, Workshop Buikdans in Berlaar, Workshop Buikdans in Boechout, Workshop Buikdans in Bonheiden, Workshop Buikdans in Boom, Workshop Buikdans in Bornem, Workshop Buikdans in Borsbeek, Workshop Buikdans in Brasschaat, Workshop Buikdans in Brecht, Workshop Buikdans in Dessel, Workshop Buikdans in Duffel, Workshop Buikdans in Edegem, Workshop Buikdans in Essen, Workshop Buikdans in Geel, Workshop Buikdans in Grobbendonk, Workshop Buikdans in Heist-op-den-Berg, Workshop Buikdans in Hemiksem, Workshop Buikdans in Herentals, Workshop Buikdans in Herenthout, Workshop Buikdans in Herselt, Workshop Buikdans in Hoogstraten, Workshop Buikdans in Hove, Workshop Buikdans in Hulshout, Workshop Buikdans in Kalmthout, Workshop Buikdans in Kapellen, Workshop Buikdans in Kasterlee, Workshop Buikdans in Kontich, Workshop Buikdans in Laakdal, Workshop Buikdans in Lier, Workshop Buikdans in Lille, Workshop Buikdans in Lint, Workshop Buikdans in Malle, Workshop Buikdans in Mechelen, Workshop Buikdans in Meerhout, Workshop Buikdans in Merksplas, Workshop Buikdans in Mol, Workshop Buikdans in Mortsel, Workshop Buikdans in Niel, Workshop Buikdans in Nijlen, Workshop Buikdans in Olen, Workshop Buikdans in Oud-Turnhout, Workshop Buikdans in Putte, Workshop Buikdans in Puurs, Workshop Buikdans in Ranst, Workshop Buikdans in Ravels, Workshop Buikdans in Retie, Workshop Buikdans in Rijkevorsel, Workshop Buikdans in Rumst, Workshop Buikdans in Schelle, Workshop Buikdans in Schilde, Workshop Buikdans in Schoten, Workshop Buikdans in Sint-Amands, Workshop Buikdans in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Buikdans in Stabroek, Workshop Buikdans in Turnhout, Workshop Buikdans in Vorselaar, Workshop Buikdans in Vosselaar, Workshop Buikdans in Westerlo, Workshop Buikdans in Wijnegem, Workshop Buikdans in Willebroek, Workshop Buikdans in Wommelgem, Workshop Buikdans in Wuustwezel, Workshop Buikdans in Zandhoven, Workshop Buikdans in Zoersel, Workshop Buikdans in Zwijndrecht, Workshop Buikdans in Gent, Workshop Buikdans in Brussel, Workshop Buikdans in Brugge, Workshop Buikdans in Leuven, Workshop Buikdans in Aalst, Workshop Buikdans in Kortrijk, Workshop Buikdans in Hasselt, Workshop Buikdans in Sint-Niklaas, Workshop Buikdans in Oostende, Workshop Buikdans in Genk, Workshop Buikdans in Doornik, Workshop Buikdans in Roeselare, Workshop Buikdans in Moeskroen, Workshop Buikdans in Lokeren, Workshop Buikdans in Sint-Truiden, Workshop Buikdans in Mariakerke, Workshop Buikdans in Drongen, Workshop Buikdans in Wondelgem, Workshop Buikdans in Sint-Amandsberg, Workshop Buikdans in Oostakker, Workshop Buikdans in Ledeberg, Workshop Buikdans in Gentbrugge, Workshop Buikdans in Afsnee, Workshop Buikdans in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Buikdans in Zwijnaarde, Workshop Buikdans in Wachtebeke, Workshop Buikdans in Lochristi, Workshop Buikdans in Destelbergen, Workshop Buikdans in Melle, Workshop Buikdans in Merelbeke, Workshop Buikdans in Heusden, Workshop Buikdans in Zevergem, Workshop Buikdans in De Pinte, Workshop Buikdans in Sint-Martens-Latem, Workshop Buikdans in Sint-Martens-Leerne, Workshop Buikdans in Deinze, Workshop Buikdans in Vosselare, Workshop Buikdans in Nevele, Workshop Buikdans in Landegem, Workshop Buikdans in Merendree, Workshop Buikdans in Alken, Workshop Buikdans in As, Workshop Buikdans in Beringen, Workshop Buikdans in Bilzen, Workshop Buikdans in Bocholt, Workshop Buikdans in Borgloon, Workshop Buikdans in Bree, Workshop Buikdans in Diepenbeek, Workshop Buikdans in Dilsen-Stokkem, Workshop Buikdans in Genk, Workshop Buikdans in Gingelom, Workshop Buikdans in Halen, Workshop Buikdans in Ham, Workshop Buikdans in Hamont-Achel, Workshop Buikdans in Hechtel-Eksel, Workshop Buikdans in Heers, Workshop Buikdans in Herk-de-Stad, Workshop Buikdans in Herstappe, Workshop Buikdans in Heusden-Zolder, Workshop Buikdans in Hoeselt, Workshop Buikdans in Houthalen-Helchteren, Workshop Buikdans in Kinrooi, Workshop Buikdans in Kortessem, Workshop Buikdans in Lanaken, Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in Leopoldsburg, Workshop Buikdans in Lommel, Workshop Buikdans in Lummen, Workshop Buikdans in Maaseik, Workshop Buikdans in Maasmechelen, Workshop Buikdans in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Buikdans in Neerpelt, Workshop Buikdans in Nieuwerkerken, Workshop Buikdans in Opglabbeek, Workshop Buikdans in Overpelt, Workshop Buikdans in Peer, Workshop Buikdans in Riemst, Workshop Buikdans in Sint-Truiden, Workshop Buikdans in Tessenderlo, Workshop Buikdans in Tongeren, Workshop Buikdans in Voeren, Workshop Buikdans in Wellen, Workshop Buikdans in Zonhoven, Workshop Buikdans in Zutendaal, Workshop Buikdans in Aarschot, Workshop Buikdans in Affligem, Workshop Buikdans in Asse, Workshop Buikdans in Beersel, Workshop Buikdans in Begijnendijk, Workshop Buikdans in Bekkevoort, Workshop Buikdans in Bertem, Workshop Buikdans in Bever, Workshop Buikdans in Bierbeek, Workshop Buikdans in Boortmeerbeek, Workshop Buikdans in Boutersem, Workshop Buikdans in Diest, Workshop Buikdans in Dilbeek, Workshop Buikdans in Drogenbos, Workshop Buikdans in Galmaarden, Workshop Buikdans in Geetbets, Workshop Buikdans in Glabbeek, Workshop Buikdans in Gooik, Workshop Buikdans in Grimbergen, Workshop Buikdans in Haacht, Workshop Buikdans in Halle, Workshop Buikdans in Herent, Workshop Buikdans in Herne, Workshop Buikdans in Hoegaarden, Workshop Buikdans in Hoeilaart, Workshop Buikdans in Holsbeek, Workshop Buikdans in Huldenberg, Workshop Buikdans in Kampenhout, Workshop Buikdans in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Buikdans in Keerbergen, Workshop Buikdans in Kortenaken, Workshop Buikdans in Kortenberg, Workshop Buikdans in Kraainem, Workshop Buikdans in Landen, Workshop Buikdans in Lennik, Workshop Buikdans in Liedekerke, Workshop Buikdans in Linkebeek, Workshop Buikdans in Linter, Workshop Buikdans in Londerzeel, Workshop Buikdans in Lubbeek, Workshop Buikdans in Machelen, Workshop Buikdans in Meise, Workshop Buikdans in Merchtem, Workshop Buikdans in Opwijk, Workshop Buikdans in Oud-Heverlee, Workshop Buikdans in Overijse, Workshop Buikdans in Pepingen, Workshop Buikdans in Roosdaal, Workshop Buikdans in Rotselaar, Workshop Buikdans in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Buikdans in Sint-Genesius-Rode, Workshop Buikdans in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Buikdans in Steenokkerzeel, Workshop Buikdans in Ternat, Workshop Buikdans in Tervuren, Workshop Buikdans in Tielt-Winge, Workshop Buikdans in Tienen, Workshop Buikdans in Tremelo, Workshop Buikdans in Vilvoorde, Workshop Buikdans in Wemmel, Workshop Buikdans in Wezembeek-Oppem, Workshop Buikdans in Zaventem, Workshop Buikdans in Zemst, Workshop Buikdans in Zoutleeuw, Workshop Buikdans in Alveringem, Workshop Buikdans in Anzegem, Workshop Buikdans in Ardooie, Workshop Buikdans in Avelgem, Workshop Buikdans in Beernem, Workshop Buikdans in Blankenberge, Workshop Buikdans in Bredene, Workshop Buikdans in Damme, Workshop Buikdans in De Haan, Workshop Buikdans in De Panne, Workshop Buikdans in Deerlijk, Workshop Buikdans in Dentergem, Workshop Buikdans in Diksmuide, Workshop Buikdans in Gistel, Workshop Buikdans in Harelbeke, Workshop Buikdans in Heuvelland, Workshop Buikdans in Hooglede, Workshop Buikdans in Houthulst, Workshop Buikdans in Ichtegem, Workshop Buikdans in Ieper, Workshop Buikdans in Ingelmunster, Workshop Buikdans in Izegem, Workshop Buikdans in Jabbeke, Workshop Buikdans in Knokke-Heist, Workshop Buikdans in Koekelare, Workshop Buikdans in Koksijde, Workshop Buikdans in Kortemark, Workshop Buikdans in Kortrijk, Workshop Buikdans in Kuurne, Workshop Buikdans in Langemark-Poelkapelle, Workshop Buikdans in Ledegem, Workshop Buikdans in Lendelede, Workshop Buikdans in Lichtervelde, Workshop Buikdans in Lo-Reninge, Workshop Buikdans in Menen, Workshop Buikdans in Mesen, Workshop Buikdans in Meulebeke, Workshop Buikdans in Middelkerke, Workshop Buikdans in Moorslede, Workshop Buikdans in Nieuwpoort, Workshop Buikdans in Oostende, Workshop Buikdans in Oostkamp, Workshop Buikdans in Oostrozebeke, Workshop Buikdans in Oudenburg, Workshop Buikdans in Pittem, Workshop Buikdans in Poperinge, Workshop Buikdans in Roeselare, Workshop Buikdans in Ruiselede, Workshop Buikdans in Spiere-Helkijn, Workshop Buikdans in Staden, Workshop Buikdans in Tielt, Workshop Buikdans in Torhout, Workshop Buikdans in Veurne, Workshop Buikdans in Vleteren, Workshop Buikdans in Waregem, Workshop Buikdans in Wervik, Workshop Buikdans in Wevelgem, Workshop Buikdans in Wielsbeke, Workshop Buikdans in Wingene, Workshop Buikdans in Zedelgem, Workshop Buikdans in Zonnebeke, Workshop Buikdans in Zuienkerke, Workshop Buikdans in Zwevegem, Workshop Buikdans in Aarlen, Workshop Buikdans in Attert, Workshop Buikdans in Aubange, Workshop Buikdans in Bastenaken, Workshop Buikdans in Bertogne, Workshop Buikdans in Bertrix, Workshop Buikdans in Bouillon, Workshop Buikdans in Chiny, Workshop Buikdans in Daverdisse, Workshop Buikdans in Durbuy, Workshop Buikdans in Érezée, Workshop Buikdans in Étalle, Workshop Buikdans in Fauvillers, Workshop Buikdans in Florenville, Workshop Buikdans in Gouvy, Workshop Buikdans in Habay, Workshop Buikdans in Herbeumont, Workshop Buikdans in Hotton, Workshop Buikdans in Houffalize, Workshop Buikdans in La Roche-en-Ardenne, Workshop Buikdans in Léglise, Workshop Buikdans in Libin, Workshop Buikdans in Libramont-Chevigny, Workshop Buikdans in Manhay, Workshop Buikdans in Marche-en-Famenne, Workshop Buikdans in Martelange, Workshop Buikdans in Meix-devant-Virton, Workshop Buikdans in Messancy, Workshop Buikdans in Musson, Workshop Buikdans in Nassogne, Workshop Buikdans in Neufchâteau, Workshop Buikdans in Paliseul, Workshop Buikdans in Rendeux, Workshop Buikdans in Rouvroy, Workshop Buikdans in Sainte-Ode, Workshop Buikdans in Saint-Hubert, Workshop Buikdans in Saint-Léger, Workshop Buikdans in Tellin, Workshop Buikdans in Tenneville, Workshop Buikdans in Tintigny, Workshop Buikdans in Vaux-sur-Sûre, Workshop Buikdans in Vielsalm, Workshop Buikdans in Virton, Workshop Buikdans in Wellin.

workshop cocktail in Brussel, workshop cocktail in Gent, workshop cocktail in Brugge, workshop cocktail in Leuven, workshop cocktail in Mechelen, workshop cocktail in Aalst, workshop cocktail in Kortrijk, workshop cocktail in Hasselt, workshop cocktail in Sint-Niklaas, workshop cocktail in Oostende, workshop cocktail in Genk, workshop cocktail in Doornik, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Roeselare, workshop cocktail in Moeskroen, workshop cocktail in Lokeren, workshop cocktail in Sint-Truiden, workshop cocktail in Aartselaar, workshop cocktail in Antwerpen, workshop cocktail in Arendonk, workshop cocktail in Baarle-Hertog, workshop cocktail in Balen, workshop cocktail in Beerse, workshop cocktail in Berlaar, workshop cocktail in Boechout, workshop cocktail in Bonheiden, workshop cocktail in Boom, workshop cocktail in Bornem, workshop cocktail in Borsbeek, workshop cocktail in Brasschaat, workshop cocktail in Brecht, workshop cocktail in Dessel, workshop cocktail in Duffel, workshop cocktail in Edegem, workshop cocktail in Essen, workshop cocktail in Geel, workshop cocktail in Grobbendonk, workshop cocktail in Heist-op-den-Berg, workshop cocktail in Hemiksem, workshop cocktail in Herentals, workshop cocktail in Herenthout, workshop cocktail in Herselt, workshop cocktail in Hoogstraten, workshop cocktail in Hove, workshop cocktail in Hulshout, workshop cocktail in Kalmthout, workshop cocktail in Kapellen, workshop cocktail in Kasterlee, workshop cocktail in Kontich, workshop cocktail in Laakdal, workshop cocktail in Lier, workshop cocktail in Lille, workshop cocktail in Lint, workshop cocktail in Malle, workshop cocktail in Mechelen, workshop cocktail in Meerhout, workshop cocktail in Merksplas, workshop cocktail in Mol, workshop cocktail in Mortsel, workshop cocktail in Niel, workshop cocktail in Nijlen, workshop cocktail in Olen, workshop cocktail in Oud-Turnhout, workshop cocktail in Putte, workshop cocktail in Puurs, workshop cocktail in Ranst, workshop cocktail in Ravels, workshop cocktail in Retie, workshop cocktail in Rijkevorsel, workshop cocktail in Rumst, workshop cocktail in Schelle, workshop cocktail in Schilde, workshop cocktail in Schoten, workshop cocktail in Sint-Amands, workshop cocktail in Sint-Katelijne-Waver, workshop cocktail in Stabroek, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Vorselaar, workshop cocktail in Vosselaar, workshop cocktail in Westerlo, workshop cocktail in Wijnegem, workshop cocktail in Willebroek, workshop cocktail in Wommelgem, workshop cocktail in Wuustwezel, workshop cocktail in Zandhoven, workshop cocktail in Zoersel, workshop cocktail in Zwijndrecht.


WORKSHOPS
COCKTAILSHAKEN_WS|COCKTAIL_WORKSHOP_WS|WORKSHOP_COCKTAIL_WS|
DJEMBE_WORKSHOP_WS|AFRIKAANSE_DANS_WS| ARGENTIJNSE_TANGO| BUIKDANS_WS | BOLLYWOOD_DANCE_WS|

VRIJGEZELLENFEESTEN
AFRIKAANSEDANS_VGZ | AXE_BRAZILIAANSE_DANS_VGZ| BOLLYWOOD_DANS_VGZ| BUIKDANS_VGZ| COCKTAILS_MAKEN_VGZ| COUNTRY_LINE_DANCE_VGZ| DJEMBE_VGZ| LIMBO_VGZ| MERENGUE_VGZ| PAALDANSEN_VGZ| SALSA_VGZ| REGGEATON_VGZ| SAMBA_DANCE_VGZ| STREETDANCE_VGZ| STRIPTEASE_DANCE_VGZ| VUURSPUWSHOW|

VRIJGEZELLENFEESTEN
vrijgezellenfeest in Antwerpen, vrijgezellenfeest in Brussel, vrijgezellenfeest in Gent, vrijgezellenfeest in Brugge, vrijgezellenfeest in Leuven, vrijgezellenfeest in Mechelen, vrijgezellenfeest in Aalst, vrijgezellenfeest in Kortrijk, vrijgezellenfeest in Hasselt, vrijgezellenfeest in Lochristi, vrijgezellenfeest in Mol.

VGZ_COUNTRY_LINE_DANCE
Workshop country line dance in Antwerpen, Workshop country line dance in Brussel, Workshop country line dance in Gent, Workshop country line dance in Brugge, Workshop country line dance in Leuven, Workshop country line dance in Mechelen, Workshop country line dance in Aalst, Workshop country line dance in Kortrijk, Workshop country line dance in Hasselt, Workshop country line dance in Lochristi, Workshop country line dance in Mol.

VGZ_LIMBO_DANS
Workshop Limbo in Antwerpen, Workshop Limbo in Brussel, Workshop Limbo in Gent, Workshop Limbo in Brugge, Workshop Limbo in Leuven, Workshop Limbo in Mechelen, Workshop Limbo in Aalst, Workshop Limbo in Kortrijk, Workshop Limbo in Hasselt, Workshop Limbo in Lochristi, Workshop Limbo in Mol.

VGZ_DJEMBE
Workshop djembe in Antwerpen, Workshop djembe in Brussel, Workshop djembe in Gent, Workshop djembe in Brugge, Workshop djembe in Leuven, Workshop djembe in Mechelen, Workshop djembe in Aalst, Workshop djembe in Kortrijk, Workshop djembe in Hasselt, Workshop djembe in Lochristi, Workshop djembe in Mol.

VGZ_MERENGUE
Workshop Merengue in Antwerpen, Workshop Merengue in Brussel, Workshop Merengue in Gent, Workshop Merengue in Brugge, Workshop Merengue in Leuven, Workshop Merengue in Mechelen, Workshop Merengue in Aalst, Workshop Merengue in Kortrijk, Workshop Merengue in Hasselt, Workshop Merengue in Lochristi, Workshop Merengue in Mol.

VGZ_PAALDANSEN
Workshop Paaldans in Antwerpen, Workshop Paaldans in Brussel, Workshop Paaldans in Gent, Workshop Paaldans in Brugge, Workshop Paaldans in Leuven, Workshop Paaldans in Mechelen, Workshop Paaldans in Aalst, Workshop Paaldans in Kortrijk, Workshop Paaldans in Hasselt, Workshop Paaldans in Lochristi, Workshop Paaldans in Mol.

VGZ_REGGAETON
Workshop Reggaeton in Antwerpen, Workshop Reggaeton in Brussel, Workshop Reggaeton in Gent, Workshop Reggaeton in Brugge, Workshop Reggaeton in Leuven, Workshop Reggaeton in Mechelen, Workshop Reggaeton in Aalst, Workshop Reggaeton in Kortrijk, Workshop Reggaeton in Hasselt, Workshop Reggaeton in Lochristi, Workshop Reggaeton in Mol.

VGZ_SALSA
Workshop Salsa in Antwerpen, Workshop Salsa in Brussel, Workshop Salsa in Gent, Workshop Salsa in Brugge, Workshop Salsa in Leuven, Workshop Salsa in Mechelen, Workshop Salsa in Aalst, Workshop Salsa in Kortrijk, Workshop Salsa in Hasselt, Workshop Salsa in Lochristi, Workshop Salsa in Mol.

VGZ_SAMBA_DANS
Workshop samba in Antwerpen, Workshop samba in Brussel, Workshop samba in Gent, Workshop samba in Brugge, Workshop samba in Leuven, Workshop samba in Mechelen, Workshop samba in Aalst, Workshop samba in Kortrijk, Workshop samba in Hasselt, Workshop samba in Lochristi, Workshop samba in Mol.

VGZ_STREETDANCE
Workshop streetdance in Antwerpen, Workshop streetdance in Brussel, Workshop streetdance in Gent, Workshop streetdance in Brugge, Workshop streetdance in Leuven, Workshop streetdance in Mechelen, Workshop streetdance in Aalst, Workshop streetdance in Kortrijk, Workshop streetdance in Hasselt, Workshop streetdance in Lochristi, Workshop Streetdance in Mol.

VGZ_STRIPTEASE_DANS
Workshop striptease dans in Antwerpen, Workshop striptease dans in Brussel, Workshop striptease dans in Gent, Workshop striptease dans in Brugge, Workshop striptease dans in Leuven, Workshop striptease dans in Mechelen, Workshop striptease dans in Aalst, Workshop striptease dans in Kortrijk, Workshop striptease dans in Hasselt, Workshop striptease dans in Lochristi, Workshop striptease dans in Mol.