paaldansen workshop

Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Laat Cocktail Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Cocktail Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Paaldansen workshop?

Natuurlijk leer je op een vrijgezellendag hoe de Paaldans gedanst moet worden, maar onze Paaldans initiatie is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze workshopPaaldansen kan worden gegeven in o.a.Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol enz..., maar wil je de workshop houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België als voor Nederland.Wil je echt iets origineels, dan heeft Cocktail Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenavond voor jou, je vrienden, familie ,kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshopPaaldans of voor één van onze andere workshops. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Paaldansen

Niet erotisch, wel sensationeel!

Oorsprong en achtergrond
Het paaldansen zoals wij dat nu kennen vindt zijn oorsprong in de jaren tachtig toen de danspaal voor het eerst in Canadese stripclubs verscheen. Jammer genoeg wordt paaldansen nog veel te vaak geassocieerd met erotiek. Maar paaldansen is vooral anders, uitdagend.

Inhoud van de workshop
Als eerste beginnen we met de warming up om de spieren lekker los te maken. De docente doet de verschillend oefeningen voor, waarna je ze zelf mag uitproberen. Op het programma staan verschillende draaien om de paal en aan het einde van de workshop is iedereen in staat om met een beetje hulp, ondersteboven in de paal te hangen.

Nog even alle voordelen op een rijtje
Professionele Paaldansendocenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van deelnemers van verschillende dansniveaus
Paaldansen workshop mogelijk met of zonder diner, exclusief zaalhuur
Op één locatie workshop Paaldansen in combinatie met diner; gezelliger, makkelijker en eenvoudiger met parkeren
Programmasamenstelling voor bijna elk budget

Paaldansen met eventueel een heerlijk diner naar keuze
Het vrijgezellenfeest maak je helemaal compleet als je de workshop Paaldansen afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen gebruik van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie:

Standaardduur: 60 minuten, mini- Paaldansen workshop, verlenging per 30 minuten
Aanvangstijd: naar keuze, onder voorbehoud van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of bij één van de locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in: Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol en Turnhout enz.

Diverse mogelijkheden voor de Paaldansen workshop:
Mini- Paal dansenworkshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Paaldansen workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Paaldansenworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere workshops te volgen. In geval van aaneensluitende workshops geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Braziliaanse dans Axé, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, country line dance, limbo dance, merengue, paaldansen, reggaeton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, workshop djembe, cocktailworkshops

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol enz. Wekelijks komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.
Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Cocktail Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Korting
Bij afname van 2 workshops na elkaar hanteren wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit Vrijgezellenfeesten:
Workshop Afrikaanse dans, Workshop Braziliaanse dans Axé, Workshop Bollywood dance, Workshop Buikdans, Workshop Cocktails shaken, Workshop Country line dance, Workshop Djembe, Workshop Limbo dance, Workshop Merengue, Workshop Paaldansen, Workshop Reggaeton, Workshop Salsa, Workshop Samba dance, Workshop Streetdance, Workshop Striptease dance.

Aanvragen van een offerte voor workshop Paaldansen:
Je kan een vrijblijvende offerte aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Persoonlijke Gegevens

Naam
-
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel telefoonnummer

Informatie over je evenement

Gewenste workshop
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal deelnemers (min./max.)
Vragen/opmerkingen

Met alle deze infornatie kunnen we je binnen no time helpen. We streven er naar om binnen 5 werkdagen te reageren.

* Je contactformulier wordt gestuurd naar info@cocktails-shaken.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T.+316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Het type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel (Stichting Bayabi Foundation).
Tijdens de workshop ondersteun je zo op een sympathieke manier kinderen in Congo.
Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf / verwezenlijking van:
 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

en wat nog meer ontbreekt:
stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.

Workshop Paaldans in Brussel, Workshop Paaldans in Gent, Workshop Paaldans in Brugge, Workshop Paaldans in Bergen, Workshop Paaldans in Leuven, Workshop Paaldans in Mechelen, Workshop Paaldans in Aalst, Workshop Paaldans in Kortrijk, Workshop Paaldans in Hasselt, Workshop Paaldans in Sint-Niklaas, Workshop Paaldans in Oostende, Workshop Paaldans in Genk, Workshop Paaldans in Doornik, Workshop Paaldans in Turnhout, Workshop Paaldans in Geel, Workshop Paaldans in Roeselare, Workshop Paaldans in Moeskroen, Workshop Paaldans in Lokeren, Workshop Paaldans in Sint-Truiden, Workshop Paaldans in Herentals, Workshop Paaldans in Hoogstraten, Workshop Paaldans in Lier, Workshop Paaldans in Mechelen, Workshop Paaldans in Mortsel, Workshop Paaldans in Turnhout, Workshop Paaldans in Aartselaar, Workshop Paaldans in Antwerpen, Workshop Paaldans in Arendonk, Workshop Paaldans in Baarle-Hertog, Workshop Paaldans in Balen, Workshop Paaldans in Beerse, Workshop Paaldans in Berlaar, Workshop Paaldans in Boechout, Workshop Paaldans in Bonheiden, Workshop Paaldans in Boom, Workshop Paaldans in Bornem, Workshop Paaldans in Borsbeek, Workshop Paaldans in Brasschaat, Workshop Paaldans in Brecht, Workshop Paaldans in Dessel, Workshop Paaldans in Duffel, Workshop Paaldans in Edegem, Workshop Paaldans in Essen, Workshop Paaldans in Geel, Workshop Paaldans in Grobbendonk, Workshop Paaldans in Heist-op-den-Berg, Workshop Paaldans in Hemiksem, Workshop Paaldans in Herentals, Workshop Paaldans in Herenthout, Workshop Paaldans in Herselt, Workshop Paaldans in Hoogstraten, Workshop Paaldans in Hove, Workshop Paaldans in Hulshout, Workshop Paaldans in Kalmthout, Workshop Paaldans in Kapellen, Workshop Paaldans in Kasterlee, Workshop Paaldans in Kontich, Workshop Paaldans in Laakdal, Workshop Paaldans in Lier, Workshop Paaldans in Lille, Workshop Paaldans in Lint, Workshop Paaldans in Malle, Workshop Paaldans in Mechelen, Workshop Paaldans in Meerhout, Workshop Paaldans in Merksplas, Workshop Paaldans in Mol, Workshop Paaldans in Mortsel, Workshop Paaldans in Niel, Workshop Paaldans in Nijlen, Workshop Paaldans in Olen, Workshop Paaldans in Oud-Turnhout, Workshop Paaldans in Putte, Workshop Paaldans in Puurs, Workshop Paaldans in Ranst, Workshop Paaldans in Ravels, Workshop Paaldans in Retie, Workshop Paaldans in Rijkevorsel, Workshop Paaldans in Rumst, Workshop Paaldans in Schelle, Workshop Paaldans in Schilde, Workshop Paaldans in Schoten, Workshop Paaldans in Sint-Amands, Workshop Paaldans in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Paaldans in Stabroek, Workshop Paaldans in Turnhout, Workshop Paaldans in Vorselaar, Workshop Paaldans in Vosselaar, Workshop Paaldans in Westerlo, Workshop Paaldans in Wijnegem, Workshop Paaldans in Willebroek, Workshop Paaldans in Wommelgem, Workshop Paaldans in Wuustwezel, Workshop Paaldans in Zandhoven, Workshop Paaldans in Zoersel, Workshop Paaldans in Zwijndrecht, Workshop Paaldans in Gent, Workshop Paaldans in Brussel, Workshop Paaldans in Brugge, Workshop Paaldans in Leuven, Workshop Paaldans in Aalst, Workshop Paaldans in Kortrijk, Workshop Paaldans in Hasselt, Workshop Paaldans in Sint-Niklaas, Workshop Paaldans in Oostende, Workshop Paaldans in Genk, Workshop Paaldans in Doornik, Workshop Paaldans in Roeselare, Workshop Paaldans in Moeskroen, Workshop Paaldans in Lokeren, Workshop Paaldans in Sint-Truiden, Workshop Paaldans in Mariakerke, Workshop Paaldans in Drongen, Workshop Paaldans in Wondelgem, Workshop Paaldans in Sint-Amandsberg, Workshop Paaldans in Oostakker, Workshop Paaldans in Ledeberg, Workshop Paaldans in Gentbrugge, Workshop Paaldans in Afsnee, Workshop Paaldans in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Paaldans in Zwijnaarde, Workshop Paaldans in Wachtebeke, Workshop Paaldans in Lochristi, Workshop Paaldans in Destelbergen, Workshop Paaldans in Melle, Workshop Paaldans in Merelbeke, Workshop Paaldans in Heusden, Workshop Paaldans in Zevergem, Workshop Paaldans in De Pinte, Workshop Paaldans in Sint-Martens-Latem, Workshop Paaldans in Sint-Martens-Leerne, Workshop Paaldans in Deinze, Workshop Paaldans in Vosselare, Workshop Paaldans in Nevele, Workshop Paaldans in Landegem, Workshop Paaldans in Merendree, Workshop Paaldans in Alken, Workshop Paaldans in As, Workshop Paaldans in Beringen, Workshop Paaldans in Bilzen, Workshop Paaldans in Bocholt, Workshop Paaldans in Borgloon, Workshop Paaldans in Bree, Workshop Paaldans in Diepenbeek, Workshop Paaldans in Dilsen-Stokkem, Workshop Paaldans in Genk, Workshop Paaldans in Gingelom, Workshop Paaldans in Halen, Workshop Paaldans in Ham, Workshop Paaldans in Hamont-Achel, Workshop Paaldans in Hechtel-Eksel, Workshop Paaldans in Heers, Workshop Paaldans in Herk-de-Stad, Workshop Paaldans in Herstappe, Workshop Paaldans in Heusden-Zolder, Workshop Paaldans in Hoeselt, Workshop Paaldans in Houthalen-Helchteren, Workshop Paaldans in Kinrooi, Workshop Paaldans in Kortessem, Workshop Paaldans in Lanaken, Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in Leopoldsburg, Workshop Paaldans in Lommel, Workshop Paaldans in Lummen, Workshop Paaldans in Maaseik, Workshop Paaldans in Maasmechelen, Workshop Paaldans in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Paaldans in Neerpelt, Workshop Paaldans in Nieuwerkerken, Workshop Paaldans in Opglabbeek, Workshop Paaldans in Overpelt, Workshop Paaldans in Peer, Workshop Paaldans in Riemst, Workshop Paaldans in Sint-Truiden, Workshop Paaldans in Tessenderlo, Workshop Paaldans in Tongeren, Workshop Paaldans in Voeren, Workshop Paaldans in Wellen, Workshop Paaldans in Zonhoven, Workshop Paaldans in Zutendaal, Workshop Paaldans in Aarschot, Workshop Paaldans in Affligem, Workshop Paaldans in Asse, Workshop Paaldans in Beersel, Workshop Paaldans in Begijnendijk, Workshop Paaldans in Bekkevoort, Workshop Paaldans in Bertem, Workshop Paaldans in Bever, Workshop Paaldans in Bierbeek, Workshop Paaldans in Boortmeerbeek, Workshop Paaldans in Boutersem, Workshop Paaldans in Diest, Workshop Paaldans in Dilbeek, Workshop Paaldans in Drogenbos, Workshop Paaldans in Galmaarden, Workshop Paaldans in Geetbets, Workshop Paaldans in Glabbeek, Workshop Paaldans in Gooik, Workshop Paaldans in Grimbergen, Workshop Paaldans in Haacht, Workshop Paaldans in Halle, Workshop Paaldans in Herent, Workshop Paaldans in Herne, Workshop Paaldans in Hoegaarden, Workshop Paaldans in Hoeilaart, Workshop Paaldans in Holsbeek, Workshop Paaldans in Huldenberg, Workshop Paaldans in Kampenhout, Workshop Paaldans in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Paaldans in Keerbergen, Workshop Paaldans in Kortenaken, Workshop Paaldans in Kortenberg, Workshop Paaldans in Kraainem, Workshop Paaldans in Landen, Workshop Paaldans in Lennik, Workshop Paaldans in Liedekerke, Workshop Paaldans in Linkebeek, Workshop Paaldans in Linter, Workshop Paaldans in Londerzeel, Workshop Paaldans in Lubbeek, Workshop Paaldans in Machelen, Workshop Paaldans in Meise, Workshop Paaldans in Merchtem, Workshop Paaldans in Opwijk, Workshop Paaldans in Oud-Heverlee, Workshop Paaldans in Overijse, Workshop Paaldans in Pepingen, Workshop Paaldans in Roosdaal, Workshop Paaldans in Rotselaar, Workshop Paaldans in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Paaldans in Sint-Genesius-Rode, Workshop Paaldans in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Paaldans in Steenokkerzeel, Workshop Paaldans in Ternat, Workshop Paaldans in Tervuren, Workshop Paaldans in Tielt-Winge, Workshop Paaldans in Tienen, Workshop Paaldans in Tremelo, Workshop Paaldans in Vilvoorde, Workshop Paaldans in Wemmel, Workshop Paaldans in Wezembeek-Oppem, Workshop Paaldans in Zaventem, Workshop Paaldans in Zemst, Workshop Paaldans in Zoutleeuw, Workshop Paaldans in Alveringem, Workshop Paaldans in Anzegem, Workshop Paaldans in Ardooie, Workshop Paaldans in Avelgem, Workshop Paaldans in Beernem, Workshop Paaldans in Blankenberge, Workshop Paaldans in Bredene, Workshop Paaldans in Damme, Workshop Paaldans in De Haan, Workshop Paaldans in De Panne, Workshop Paaldans in Deerlijk, Workshop Paaldans in Dentergem, Workshop Paaldans in Diksmuide, Workshop Paaldans in Gistel, Workshop Paaldans in Harelbeke, Workshop Paaldans in Heuvelland, Workshop Paaldans in Hooglede, Workshop Paaldans in Houthulst, Workshop Paaldans in Ichtegem, Workshop Paaldans in Ieper, Workshop Paaldans in Ingelmunster, Workshop Paaldans in Izegem, Workshop Paaldans in Jabbeke, Workshop Paaldans in Knokke-Heist, Workshop Paaldans in Koekelare, Workshop Paaldans in Koksijde, Workshop Paaldans in Kortemark, Workshop Paaldans in Kortrijk, Workshop Paaldans in Kuurne, Workshop Paaldans in Langemark-Poelkapelle, Workshop Paaldans in Ledegem, Workshop Paaldans in Lendelede, Workshop Paaldans in Lichtervelde, Workshop Paaldans in Lo-Reninge, Workshop Paaldans in Menen, Workshop Paaldans in Mesen, Workshop Paaldans in Meulebeke, Workshop Paaldans in Middelkerke, Workshop Paaldans in Moorslede, Workshop Paaldans in Nieuwpoort, Workshop Paaldans in Oostende, Workshop Paaldans in Oostkamp, Workshop Paaldans in Oostrozebeke, Workshop Paaldans in Oudenburg, Workshop Paaldans in Pittem, Workshop Paaldans in Poperinge, Workshop Paaldans in Roeselare, Workshop Paaldans in Ruiselede, Workshop Paaldans in Spiere-Helkijn, Workshop Paaldans in Staden, Workshop Paaldans in Tielt, Workshop Paaldans in Torhout, Workshop Paaldans in Veurne, Workshop Paaldans in Vleteren, Workshop Paaldans in Waregem, Workshop Paaldans in Wervik, Workshop Paaldans in Wevelgem, Workshop Paaldans in Wielsbeke, Workshop Paaldans in Wingene, Workshop Paaldans in Zedelgem, Workshop Paaldans in Zonnebeke, Workshop Paaldans in Zuienkerke, Workshop Paaldans in Zwevegem, Workshop Paaldans in Aarlen, Workshop Paaldans in Attert, Workshop Paaldans in Aubange, Workshop Paaldans in Bastenaken, Workshop Paaldans in Bertogne, Workshop Paaldans in Bertrix, Workshop Paaldans in Bouillon, Workshop Paaldans in Chiny, Workshop Paaldans in Daverdisse, Workshop Paaldans in Durbuy, Workshop Paaldans in Érezée, Workshop Paaldans in Étalle, Workshop Paaldans in Fauvillers, Workshop Paaldans in Florenville, Workshop Paaldans in Gouvy, Workshop Paaldans in Habay, Workshop Paaldans in Herbeumont, Workshop Paaldans in Hotton, Workshop Paaldans in Houffalize, Workshop Paaldans in La Roche-en-Ardenne, Workshop Paaldans in Léglise, Workshop Paaldans in Libin, Workshop Paaldans in Libramont-Chevigny, Workshop Paaldans in Manhay, Workshop Paaldans in Marche-en-Famenne, Workshop Paaldans in Martelange, Workshop Paaldans in Meix-devant-Virton, Workshop Paaldans in Messancy, Workshop Paaldans in Musson, Workshop Paaldans in Nassogne, Workshop Paaldans in Neufchâteau, Workshop Paaldans in Paliseul, Workshop Paaldans in Rendeux, Workshop Paaldans in Rouvroy, Workshop Paaldans in Sainte-Ode, Workshop Paaldans in Saint-Hubert, Workshop Paaldans in Saint-Léger, Workshop Paaldans in Tellin, Workshop Paaldans in Tenneville, Workshop Paaldans in Tintigny, Workshop Paaldans in Vaux-sur-Sûre, Workshop Paaldans in Vielsalm, Workshop Paaldans in Virton, Workshop Paaldans in Wellin.

workshop cocktail in Brussel, workshop cocktail in Gent, workshop cocktail in Brugge, workshop cocktail in Leuven, workshop cocktail in Mechelen, workshop cocktail in Aalst, workshop cocktail in Kortrijk, workshop cocktail in Hasselt, workshop cocktail in Sint-Niklaas, workshop cocktail in Oostende, workshop cocktail in Genk, workshop cocktail in Doornik, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Roeselare, workshop cocktail in Moeskroen, workshop cocktail in Lokeren, workshop cocktail in Sint-Truiden, workshop cocktail in Aartselaar, workshop cocktail in Antwerpen, workshop cocktail in Arendonk, workshop cocktail in Baarle-Hertog, workshop cocktail in Balen, workshop cocktail in Beerse, workshop cocktail in Berlaar, workshop cocktail in Boechout, workshop cocktail in Bonheiden, workshop cocktail in Boom, workshop cocktail in Bornem, workshop cocktail in Borsbeek, workshop cocktail in Brasschaat, workshop cocktail in Brecht, workshop cocktail in Dessel, workshop cocktail in Duffel, workshop cocktail in Edegem, workshop cocktail in Essen, workshop cocktail in Geel, workshop cocktail in Grobbendonk, workshop cocktail in Heist-op-den-Berg, workshop cocktail in Hemiksem, workshop cocktail in Herentals, workshop cocktail in Herenthout, workshop cocktail in Herselt, workshop cocktail in Hoogstraten, workshop cocktail in Hove, workshop cocktail in Hulshout, workshop cocktail in Kalmthout, workshop cocktail in Kapellen, workshop cocktail in Kasterlee, workshop cocktail in Kontich, workshop cocktail in Laakdal, workshop cocktail in Lier, workshop cocktail in Lille, workshop cocktail in Lint, workshop cocktail in Malle, workshop cocktail in Mechelen, workshop cocktail in Meerhout, workshop cocktail in Merksplas, workshop cocktail in Mol, workshop cocktail in Mortsel, workshop cocktail in Niel, workshop cocktail in Nijlen, workshop cocktail in Olen, workshop cocktail in Oud-Turnhout, workshop cocktail in Putte, workshop cocktail in Puurs, workshop cocktail in Ranst, workshop cocktail in Ravels, workshop cocktail in Retie, workshop cocktail in Rijkevorsel, workshop cocktail in Rumst, workshop cocktail in Schelle, workshop cocktail in Schilde, workshop cocktail in Schoten, workshop cocktail in Sint-Amands, workshop cocktail in Sint-Katelijne-Waver, workshop cocktail in Stabroek, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Vorselaar, workshop cocktail in Vosselaar, workshop cocktail in Westerlo, workshop cocktail in Wijnegem, workshop cocktail in Willebroek, workshop cocktail in Wommelgem, workshop cocktail in Wuustwezel, workshop cocktail in Zandhoven, workshop cocktail in Zoersel, workshop cocktail in Zwijndrecht.

WORKSHOPS
COCKTAILSHAKEN_WS|COCKTAIL_WORKSHOP_WS|WORKSHOP_COCKTAIL_WS|
DJEMBE_WORKSHOP_WS|AFRIKAANSE_DANS_WS| ARGENTIJNSE_TANGO| BUIKDANS_WS | BOLLYWOOD_DANCE_WS|

VRIJGEZELLENFEESTEN
AFRIKAANSEDANS_VGZ | AXE_BRAZILIAANSE_DANS_VGZ| BOLLYWOOD_DANS_VGZ| BUIKDANS_VGZ| COCKTAILS_MAKEN_VGZ| COUNTRY_LINE_DANCE_VGZ| DJEMBE_VGZ| LIMBO_VGZ| MERENGUE_VGZ| PAALDANSEN_VGZ| SALSA_VGZ| REGGEATON_VGZ| SAMBA_DANCE_VGZ| STREETDANCE_VGZ| STRIPTEASE_DANCE_VGZ| VUURSPUWSHOW|

VRIJGEZELLENFEESTEN
vrijgezellenfeest in Antwerpen, vrijgezellenfeest in Brussel, vrijgezellenfeest in Gent, vrijgezellenfeest in Brugge, vrijgezellenfeest in Leuven, vrijgezellenfeest in Mechelen, vrijgezellenfeest in Aalst, vrijgezellenfeest in Kortrijk, vrijgezellenfeest in Hasselt, vrijgezellenfeest in Lochristi, vrijgezellenfeest in Mol.

VGZ_PAALDANSEN
Workshop Paaldans in Antwerpen, Workshop Paaldans in Brussel, Workshop Paaldans in Gent, Workshop Paaldans in Brugge, Workshop Paaldans in Leuven, Workshop Paaldans in Mechelen, Workshop Paaldans in Aalst, Workshop Paaldans in Kortrijk, Workshop Paaldans in Hasselt, Workshop Paaldans in Lochristi, Workshop Paaldans in Mol.

VGZ_REGGAETON
Workshop Reggaeton in Antwerpen, Workshop Reggaeton in Brussel, Workshop Reggaeton in Gent, Workshop Reggaeton in Brugge, Workshop Reggaeton in Leuven, Workshop Reggaeton in Mechelen, Workshop Reggaeton in Aalst, Workshop Reggaeton in Kortrijk, Workshop Reggaeton in Hasselt, Workshop Reggaeton in Lochristi, Workshop Reggaeton in Mol.

VGZ_SALSA
Workshop Salsa in Antwerpen, Workshop Salsa in Brussel, Workshop Salsa in Gent, Workshop Salsa in Brugge, Workshop Salsa in Leuven, Workshop Salsa in Mechelen, Workshop Salsa in Aalst, Workshop Salsa in Kortrijk, Workshop Salsa in Hasselt, Workshop Salsa in Lochristi, Workshop Salsa in Mol.

VGZ_SAMBA_DANS
Workshop samba in Antwerpen, Workshop samba in Brussel, Workshop samba in Gent, Workshop samba in Brugge, Workshop samba in Leuven, Workshop samba in Mechelen, Workshop samba in Aalst, Workshop samba in Kortrijk, Workshop samba in Hasselt, Workshop samba in Lochristi, Workshop samba in Mol.

VGZ_STREETDANCE
Workshop streetdance in Antwerpen, Workshop streetdance in Brussel, Workshop streetdance in Gent, Workshop streetdance in Brugge, Workshop streetdance in Leuven, Workshop streetdance in Mechelen, Workshop streetdance in Aalst, Workshop streetdance in Kortrijk, Workshop streetdance in Hasselt, Workshop streetdance in Lochristi, Workshop Streetdance in Mol.

VGZ_STRIPTEASE_DANS
Workshop striptease dans in Antwerpen, Workshop striptease dans in Brussel, Workshop striptease dans in Gent, Workshop striptease dans in Brugge, Workshop striptease dans in Leuven, Workshop striptease dans in Mechelen, Workshop striptease dans in Aalst, Workshop striptease dans in Kortrijk, Workshop striptease dans in Hasselt, Workshop striptease dans in Lochristi, Workshop striptease dans in Mol.

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

BE_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
Salsa vrijgezellenfeest in Brussel, Salsa vrijgezellenfeest in Antwerpen, Salsa vrijgezellenfeest in Gent, Salsa vrijgezellenfeest in Charleroi, Salsa vrijgezellenfeest in Luik, Salsa vrijgezellenfeest in Brugge, Salsa vrijgezellenfeest in Namen, Salsa vrijgezellenfeest in Leuven, Salsa vrijgezellenfeest in Bergen, Salsa vrijgezellenfeest in Mechelen, Salsa vrijgezellenfeest in Aalst, Salsa vrijgezellenfeest in La Louvière, Salsa vrijgezellenfeest in Kortrijk, Salsa vrijgezellenfeest in Hasselt, Salsa vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, Salsa vrijgezellenfeest in Oostende, Salsa vrijgezellenfeest in Doornik, Salsa vrijgezellenfeest in Genk, Salsa vrijgezellenfeest in Seraing, Salsa vrijgezellenfeest in Roeselare, salsa vrijgezellenfeest in Moeskroen, salsa vrijgezellenfeest in Verviers, salsa vrijgezellenfeest in Dendermonde, salsa vrijgezellenfeest in Beringen, salsa vrijgezellenfeest in Turnhout, salsa vrijgezellenfeest in Vilvoorde, salsa vrijgezellenfeest in Lokeren, salsa vrijgezellenfeest in Sint-Truiden, salsa vrijgezellenfeest in Herstal, salsa vrijgezellenfeest in Geel, salsa vrijgezellenfeest in Ninove, salsa vrijgezellenfeest in Halle, salsa vrijgezellenfeest in Waregem, salsa vrijgezellenfeest in Châtelet, salsa vrijgezellenfeest in Ieper, salsa vrijgezellenfeest in Lier, salsa vrijgezellenfeest in Lommel, salsa vrijgezellenfeest in Waver, salsa vrijgezellenfeest in Binche, salsa vrijgezellenfeest in Tienen, salsa vrijgezellenfeest in Menen, salsa vrijgezellenfeest in Geraardsbergen, salsa vrijgezellenfeest in Bilzen, salsa vrijgezellenfeest in Ottignies-Louvain-la-Neuve, salsa vrijgezellenfeest in Tongeren, salsa vrijgezellenfeest in Oudenaarde, salsa vrijgezellenfeest in Deinze, salsa vrijgezellenfeest in Aarschot, salsa vrijgezellenfeest in Aat, salsa vrijgezellenfeest in Aarlen, salsa vrijgezellenfeest in Herentals, salsa vrijgezellenfeest in Izegem, salsa vrijgezellenfeest in Harelbeke, salsa vrijgezellenfeest in Nijvel, salsa vrijgezellenfeest in Zinnik, salsa vrijgezellenfeest in Andenne, salsa vrijgezellenfeest in Ronse, salsa vrijgezellenfeest in Zottegem, salsa vrijgezellenfeest in Mortsel, salsa vrijgezellenfeest in Maaseik, salsa vrijgezellenfeest in Gembloers, salsa vrijgezellenfeest in Diest, salsa vrijgezellenfeest in Saint-Ghislain, salsa vrijgezellenfeest in Fleurus, salsa vrijgezellenfeest in Scherpenheuvel-Zichem, salsa vrijgezellenfeest in 's-Gravenbrakel, salsa vrijgezellenfeest in Hoei, salsa vrijgezellenfeest in Hoogstraten, salsa vrijgezellenfeest in Eeklo, salsa vrijgezellenfeest in Torhout, salsa vrijgezellenfeest in Poperinge, salsa vrijgezellenfeest in Dilsen-Stokkem, salsa vrijgezellenfeest in Tielt, salsa vrijgezellenfeest in Blankenberge, salsa vrijgezellenfeest in Eupen, salsa vrijgezellenfeest in Lessen, salsa vrijgezellenfeest in Wervik, salsa vrijgezellenfeest in Walcourt, salsa vrijgezellenfeest in Komen-Waasten, salsa vrijgezellenfeest in Marche-en-Famenne.

BE_VGZ_SALSA_GROEPSUITJE
Salsa groepsuitje in Brussel, Salsa groepsuitje in Antwerpen, Salsa groepsuitje in Gent, Salsa groepsuitje in Charleroi, Salsa groepsuitje in Luik, Salsa groepsuitje in Brugge, Salsa groepsuitje in Namen, Salsa groepsuitje in Leuven, Salsa groepsuitje in Bergen, Salsa groepsuitje in Mechelen, Salsa groepsuitje in Aalst, Salsa groepsuitje in La Louvière, Salsa groepsuitje in Kortrijk, Salsa groepsuitje in Hasselt, Salsa groepsuitje in Sint-Niklaas, Salsa groepsuitje in Oostende, Salsa groepsuitje in Doornik, Salsa groepsuitje in Genk, Salsa groepsuitje in Seraing, Salsa groepsuitje in Roeselare, salsa groepsuitje in Moeskroen, salsa groepsuitje in Verviers, salsa groepsuitje in Dendermonde, salsa groepsuitje in Beringen, salsa groepsuitje in Turnhout, salsa groepsuitje in Vilvoorde, salsa groepsuitje in Lokeren, salsa groepsuitje in Sint-Truiden, salsa groepsuitje in Herstal, salsa groepsuitje in Geel, salsa groepsuitje in Ninove, salsa groepsuitje in Halle, salsa groepsuitje in Waregem, salsa groepsuitje in Châtelet, salsa groepsuitje in Ieper, salsa groepsuitje in Lier, salsa groepsuitje in Lommel, salsa groepsuitje in Waver, salsa groepsuitje in Binche, salsa groepsuitje in Tienen, salsa groepsuitje in Menen, salsa groepsuitje in Geraardsbergen, salsa groepsuitje in Bilzen, salsa groepsuitje in Ottignies-Louvain-la-Neuve, salsa groepsuitje in Tongeren, salsa groepsuitje in Oudenaarde, salsa groepsuitje in Deinze, salsa groepsuitje in Aarschot, salsa groepsuitje in Aat, salsa groepsuitje in Aarlen, salsa groepsuitje in Herentals, salsa groepsuitje in Izegem, salsa groepsuitje in Harelbeke, salsa groepsuitje in Nijvel, salsa groepsuitje in Zinnik, salsa groepsuitje in Andenne, salsa groepsuitje in Ronse, salsa groepsuitje in Zottegem, salsa groepsuitje in Mortsel, salsa groepsuitje in Maaseik, salsa groepsuitje in Gembloers, salsa groepsuitje in Diest, salsa groepsuitje in Saint-Ghislain, salsa groepsuitje in Fleurus, salsa groepsuitje in Scherpenheuvel-Zichem, salsa groepsuitje in 's-Gravenbrakel, salsa groepsuitje in Hoei, salsa groepsuitje in Hoogstraten, salsa groepsuitje in Eeklo, salsa groepsuitje in Torhout, salsa groepsuitje in Poperinge, salsa groepsuitje in Dilsen-Stokkem, salsa groepsuitje in Tielt, salsa groepsuitje in Blankenberge, salsa groepsuitje in Eupen, salsa groepsuitje in Lessen, salsa groepsuitje in Wervik, salsa groepsuitje in Walcourt, salsa groepsuitje in Komen-Waasten, salsa groepsuitje in Marche-en-Famenne.

BE_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE
Salsa vrijgezellenuitje in Brussel, Salsa vrijgezellenuitje in Antwerpen, Salsa vrijgezellenuitje in Gent, Salsa vrijgezellenuitje in Charleroi, Salsa vrijgezellenuitje in Luik, Salsa vrijgezellenuitje in Brugge, Salsa vrijgezellenuitje in Namen, Salsa vrijgezellenuitje in Leuven, Salsa vrijgezellenuitje in Bergen, Salsa vrijgezellenuitje in Mechelen, Salsa vrijgezellenuitje in Aalst, Salsa vrijgezellenuitje in La Louvière, Salsa vrijgezellenuitje in Kortrijk, Salsa vrijgezellenuitje in Hasselt, Salsa vrijgezellenuitje in Sint-Niklaas, Salsa vrijgezellenuitje in Oostende, Salsa vrijgezellenuitje in Doornik, Salsa vrijgezellenuitje in Genk, Salsa vrijgezellenuitje in Seraing, Salsa vrijgezellenuitje in Roeselare, salsa vrijgezellenuitje in Moeskroen, salsa vrijgezellenuitje in Verviers, salsa vrijgezellenuitje in Dendermonde, salsa vrijgezellenuitje in Beringen, salsa vrijgezellenuitje in Turnhout, salsa vrijgezellenuitje in Vilvoorde, salsa vrijgezellenuitje in Lokeren, salsa vrijgezellenuitje in Sint-Truiden, salsa vrijgezellenuitje in Herstal, salsa vrijgezellenuitje in Geel, salsa vrijgezellenuitje in Ninove, salsa vrijgezellenuitje in Halle, salsa vrijgezellenuitje in Waregem, salsa vrijgezellenuitje in Châtelet, salsa vrijgezellenuitje in Ieper, salsa vrijgezellenuitje in Lier, salsa vrijgezellenuitje in Lommel, salsa vrijgezellenuitje in Waver, salsa vrijgezellenuitje in Binche, salsa vrijgezellenuitje in Tienen, salsa vrijgezellenuitje in Menen, salsa vrijgezellenuitje in Geraardsbergen, salsa vrijgezellenuitje in Bilzen, salsa vrijgezellenuitje in Ottignies-Louvain-la-Neuve, salsa vrijgezellenuitje in Tongeren, salsa vrijgezellenuitje in Oudenaarde, salsa vrijgezellenuitje in Deinze, salsa vrijgezellenuitje in Aarschot, salsa vrijgezellenuitje in Aat, salsa vrijgezellenuitje in Aarlen, salsa vrijgezellenuitje in Herentals, salsa vrijgezellenuitje in Izegem, salsa vrijgezellenuitje in Harelbeke, salsa vrijgezellenuitje in Nijvel, salsa vrijgezellenuitje in Zinnik, salsa vrijgezellenuitje in Andenne, salsa vrijgezellenuitje in Ronse, salsa vrijgezellenuitje in Zottegem, salsa vrijgezellenuitje in Mortsel, salsa vrijgezellenuitje in Maaseik, salsa vrijgezellenuitje in Gembloers, salsa vrijgezellenuitje in Diest, salsa vrijgezellenuitje in Saint-Ghislain, salsa vrijgezellenuitje in Fleurus, salsa vrijgezellenuitje in Scherpenheuvel-Zichem, salsa vrijgezellenuitje in 's-Gravenbrakel, salsa vrijgezellenuitje in Hoei, salsa vrijgezellenuitje in Hoogstraten, salsa vrijgezellenuitje in Eeklo, salsa vrijgezellenuitje in Torhout, salsa vrijgezellenuitje in Poperinge, salsa vrijgezellenuitje in Dilsen-Stokkem, salsa vrijgezellenuitje in Tielt, salsa vrijgezellenuitje in Blankenberge, salsa vrijgezellenuitje in Eupen, salsa vrijgezellenuitje in Lessen, salsa vrijgezellenuitje in Wervik, salsa vrijgezellenuitje in Walcourt, salsa vrijgezellenuitje in Komen-Waasten, salsa vrijgezellenuitje in Marche-en-Famenne.

Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Antwerpen, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Charleroi, Workshop salsa in Luik, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Namen, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Bergen, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in La Louvière, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Seraing, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Verviers, Workshop salsa in Dendermonde, Workshop salsa in Beringen, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Vilvoorde, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Herstal, Workshop salsa in Geel
, Workshop salsa in Ninove, Workshop salsa in Halle, Workshop salsa in Waregem, Workshop salsa in Châtelet, Workshop salsa in Ieper, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Lommel, Workshop salsa in Waver, Workshop salsa in Binche, Workshop salsa in Tienen, Workshop salsa in Menen, Workshop salsa in Geraardsbergen, Workshop salsa in Bilzen, Workshop salsa in Ottignies-Louvain-la-Neuve, Workshop salsa in Tongeren, Workshop salsa in Oudenaarde, Workshop salsa in Deinze, Workshop salsa in Aarschot, Workshop salsa in Aat, Workshop salsa in Aarlen, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Izegem, Workshop salsa in Harelbeke, Workshop salsa in Nijvel, Workshop salsa in Zinnik, Workshop salsa in Andenne, Workshop salsa in Ronse, Workshop salsa in Zottegem, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Maaseik, Workshop salsa in Gembloers, Workshop salsa in Diest, Workshop salsa in Saint-Ghislain, Workshop salsa in Fleurus, Workshop salsa in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop salsa in 's-Gravenbrakel, Workshop salsa in Hoei, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Eeklo, Workshop salsa in Torhout, Workshop salsa in Poperinge, Workshop salsa in Dilsen-Stokkem, Workshop salsa in Tielt, Workshop salsa in Blankenberge, Workshop salsa in Eupen, Workshop salsa in Lessen, Workshop salsa in Wervik, Workshop salsa in Walcourt, Workshop salsa in Komen-Waasten, Workshop salsa in Marche-en-Famenne.

Workshop salsa in Aartselaar, Workshop salsa in Antwerpen, Workshop salsa in Arendonk, Workshop salsa in Baarle-Hertog, Workshop salsa in Balen, Workshop salsa in Beerse, Workshop salsa in Berlaar, Workshop salsa in Boechout, Workshop salsa in Bonheiden, Workshop salsa in Boom, Workshop salsa in Bornem, Workshop salsa in Borsbeek, Workshop salsa in Brasschaat, Workshop salsa in Brecht, Workshop salsa in Dessel, Workshop salsa in Duffel, Workshop salsa in Edegem, Workshop salsa in Essen, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Grobbendonk, Workshop salsa in Heist-op-den-Berg, Workshop salsa in Hemiksem, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Herenthout, Workshop salsa in Herselt, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Hove, Workshop salsa in Hulshout, Workshop salsa in Kalmthout, Workshop salsa in Kapellen, Workshop salsa in Kasterlee, Workshop salsa in Kontich, Workshop salsa in Laakdal, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Lille, Workshop salsa in Lint, Workshop salsa in Malle, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Meerhout, Workshop salsa in Merksplas, Workshop salsa in Mol, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Niel, Workshop salsa in Nijlen, Workshop salsa in Olen, Workshop salsa in Oud-Turnhout, Workshop salsa in Putte, Workshop salsa in Puurs, Workshop salsa in Ranst, Workshop salsa in Ravels, Workshop salsa in Retie, Workshop salsa in Rijkevorsel, Workshop salsa in Rumst, Workshop salsa in Schelle, Workshop salsa in Schilde, Workshop salsa in Schoten, Workshop salsa in Sint-Amands, Workshop salsa in Sint-Katelijne-Waver, Workshop salsa in Stabroek, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Vorselaar, Workshop salsa in Vosselaar, Workshop salsa in Westerlo, Workshop salsa in Wijnegem, Workshop salsa in Willebroek, Workshop salsa in Wommelgem, Workshop salsa in Wuustwezel, Workshop salsa in Zandhoven, Workshop salsa in Zoersel, Workshop salsa in Zwijndrecht, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Mariakerke, Workshop salsa in Drongen, Workshop salsa in Wondelgem, Workshop salsa in Sint-Amandsberg, Workshop salsa in Oostakker, Workshop salsa in Ledeberg, Workshop salsa in Gentbrugge, Workshop salsa in Afsnee, Workshop salsa in Sint-Denijs-Westrem, Workshop salsa in Zwijnaarde, Workshop salsa in Wachtebeke, Workshop salsa in Lochristi, Workshop salsa in Destelbergen, Workshop salsa in Melle, Workshop salsa in Merelbeke, Workshop salsa in Heusden, Workshop salsa in Zevergem, Workshop salsa in De Pinte, Workshop salsa in Sint-Martens-Latem, Workshop salsa in Sint-Martens-Leerne, Workshop salsa in Deinze, Workshop salsa in Vosselare, Workshop salsa in Landegem, Workshop salsa in Merendree, Workshop salsa in Alken, Workshop salsa in As, Workshop salsa in Beringen, Workshop salsa in Bilzen, Workshop salsa in Bocholt, Workshop salsa in Borgloon, Workshop salsa in Bree, Workshop salsa in Diepenbeek, Workshop salsa in Dilsen-Stokkem, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Gingelom, Workshop salsa in Halen, Workshop salsa in Ham, Workshop salsa in Hamont-Achel, Workshop salsa in Hechtel-Eksel, Workshop salsa in Heers, Workshop salsa in Herk-de-Stad, Workshop salsa in Herstappe, Workshop salsa in Heusden-Zolder, Workshop salsa in Hoeselt, Workshop salsa in Houthalen-Helchteren, Workshop salsa in Kinrooi, Workshop salsa in Kortessem, Workshop salsa in Lanaken, Workshop salsa in Leopoldsburg, Workshop salsa in Lommel, Workshop salsa in Lummen, Workshop salsa in Maaseik, Workshop salsa in Maasmechelen, Workshop salsa in Meeuwen-Gruitrode, Workshop salsa in Neerpelt, Workshop salsa in Nieuwerkerken, Workshop salsa in Opglabbeek, Workshop salsa in Overpelt, Workshop salsa in Peer, Workshop salsa in Riemst, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Tessenderlo, Workshop salsa in Tongeren, Workshop salsa in Voeren, Workshop salsa in Wellen, Workshop salsa in Zonhoven, Workshop salsa in Zutendaal, Workshop salsa in Aarschot, Workshop salsa in Affligem, Workshop salsa in Asse, Workshop salsa in Beersel, Workshop salsa in Begijnendijk, Workshop salsa in Bekkevoort, Workshop salsa in Bertem, Workshop salsa in Bever, Workshop salsa in Bierbeek, Workshop salsa in Boortmeerbeek, Workshop salsa in Boutersem, Workshop salsa in Diest, Workshop salsa in Dilbeek, Workshop salsa in Drogenbos, Workshop salsa in Galmaarden, Workshop salsa in Geetbets, Workshop salsa in Glabbeek, Workshop salsa in Gooik, Workshop salsa in Grimbergen, Workshop salsa in Haacht, Workshop salsa in Halle, Workshop salsa in Herent, Workshop salsa in Herne, Workshop salsa in Hoegaarden, Workshop salsa in Hoeilaart, Workshop salsa in Holsbeek, Workshop salsa in Huldenberg, Workshop salsa in Kampenhout, Workshop salsa in Kapelle-op-den-Bos, Workshop salsa in Keerbergen, Workshop salsa in Kortenaken, Workshop salsa in Kortenberg, Workshop salsa in Kraainem, Workshop salsa in Landen, Workshop salsa in Lennik, Workshop salsa in Liedekerke, Workshop salsa in Linkebeek, Workshop salsa in Linter, Workshop salsa in Londerzeel, Workshop salsa in Lubbeek, Workshop salsa in Machelen, Workshop salsa in Meise, Workshop salsa in Merchtem, Workshop salsa in Opwijk, Workshop salsa in Oud-Heverlee, Workshop salsa in Overijse, Workshop salsa in Pepingen, Workshop salsa in Roosdaal, Workshop salsa in Rotselaar, Workshop salsa in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop salsa in Sint-Genesius-Rode, Workshop salsa in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop salsa in Steenokkerzeel, Workshop salsa in Ternat, Workshop salsa in Tervuren, Workshop salsa in Tielt-Winge, Workshop salsa in Tienen, Workshop salsa in Tremelo, Workshop salsa in Vilvoorde, Workshop salsa in Wemmel, Workshop salsa in Wezembeek-Oppem, Workshop salsa in Zaventem, Workshop salsa in Zemst, Workshop salsa in Zoutleeuw, Workshop salsa in Alveringem, Workshop salsa in Anzegem, Workshop salsa in Ardooie, Workshop salsa in Avelgem, Workshop salsa in Beernem, Workshop salsa in Blankenberge, Workshop salsa in Bredene, Workshop salsa in Damme, Workshop salsa in De Haan, Workshop salsa in De Panne, Workshop salsa in Deerlijk, Workshop salsa in Dentergem, Workshop salsa in Diksmuide, Workshop salsa in Gistel, Workshop salsa in Harelbeke, Workshop salsa in Heuvelland, Workshop salsa in Hooglede, Workshop salsa in Houthulst, Workshop salsa in Ichtegem, Workshop salsa in Ieper, Workshop salsa in Ingelmunster, Workshop salsa in Izegem, Workshop salsa in Jabbeke, Workshop salsa in Knokke-Heist, Workshop salsa in Koekelare, Workshop salsa in Koksijde, Workshop salsa in Kortemark, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Kuurne, Workshop salsa in Langemark-Poelkapelle, Workshop salsa in Ledegem, Workshop salsa in Lendelede, Workshop salsa in Lichtervelde, Workshop salsa in Lo-Reninge, Workshop salsa in Menen, Workshop salsa in Mesen, Workshop salsa in Meulebeke, Workshop salsa in Middelkerke, Workshop salsa in Moorslede, Workshop salsa in Nieuwpoort, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Oostkamp, Workshop salsa in Oostrozebeke, Workshop salsa in Oudenburg, Workshop salsa in Pittem, Workshop salsa in Poperinge, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Ruiselede, Workshop salsa in Spiere-Helkijn, Workshop salsa in Staden, Workshop salsa in Tielt, Workshop salsa in Torhout, Workshop salsa in Veurne, Workshop salsa in Vleteren, Workshop salsa in Waregem, Workshop salsa in Wervik, Workshop salsa in Wevelgem, Workshop salsa in Wielsbeke, Workshop salsa in Wingene, Workshop salsa in Zedelgem, Workshop salsa in Zonnebeke, Workshop salsa in Zuienkerke, Workshop salsa in Zwevegem, Workshop salsa in Aarlen, Workshop salsa in Attert, Workshop salsa in Aubange, Workshop salsa in Bastenaken, Workshop salsa in Bertogne, Workshop salsa in Bertrix, Workshop salsa in Bouillon, Workshop salsa in Chiny, Workshop salsa in Daverdisse, Workshop salsa in Durbuy, Workshop salsa in Érezée, Workshop salsa in Étalle, Workshop salsa in Fauvillers, Workshop salsa in Florenville, Workshop salsa in Gouvy, Workshop salsa in Habay, Workshop salsa in Herbeumont, Workshop salsa in Hotton, Workshop salsa in Houffalize, Workshop salsa in La Roche-en-Ardenne, Workshop salsa in Léglise, Workshop salsa in Libin, Workshop salsa in Libramont-Chevigny, Workshop salsa in Manhay, Workshop salsa in Marche-en-Famenne, Workshop salsa in Martelange, Workshop salsa in Meix-devant-Virton, Workshop salsa in Messancy, Workshop salsa in Musson, Workshop salsa in Nassogne, Workshop salsa in Neufchâteau, Workshop salsa in Paliseul, Workshop salsa in Rendeux, Workshop salsa in Rouvroy, Workshop salsa in Sainte-Ode, Workshop salsa in Saint-Hubert, Workshop salsa in Saint-Léger, Workshop salsa in Tellin, Workshop salsa in Tenneville, Workshop salsa in Tintigny, Workshop salsa in Vaux-sur-Sûre, Workshop salsa in Vielsalm, Workshop salsa in Virton, Workshop salsa in Wellin, Workshop salsa in Aiseau-Presles, Workshop salsa in Anderlues, Workshop salsa in Antoing, Workshop salsa in Aat, Workshop salsa in Beaumont, Workshop salsa in Belœil, Workshop salsa in Bernissart, Workshop salsa in Binche, Workshop salsa in Boussu, Workshop salsa in 's-Gravenbrakel, Workshop salsa in Brugelette, Workshop salsa in Brunehaut, Workshop salsa in Celles, Workshop salsa in Chapelle-lez-Herlaimont,